Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

a nije bilo unuka?



kao u reklami "nije bilo od jabuke" mogu kriknut "a nije bilo unuka?!?" vidi se da ujutro idem na ispit.. jer inace nebi pisala post!

dakle, Nogometas je imao curu ili ima (same shit)..a zadnji Frajer je mojim dolaskom u nj. grad saopcio da se razvodi i ima sina. Sto slijedi? neki i sa unucima?!?!? anbilivibl.

Spancirfest je bio zbilja festival dobrih emocija. Suocavala sam se sa Frajerovom bivsom koja je ostrokondza prve klase da i dijete place od muke. Suocavala sam se s ushitima kako sam lijepa, decki me slikali kad god su mogli.. Frajer je bio divan i fin domacin sa posebnim smislom za salu. "mi zivimo zajedno a jos uvijek nismo u vezi" je jedna od recenica koju je izjavio u drustvu svojih najblizih. No, sto, vikend je prosao..sve lijepo i neoptereceno.. a ja i bez pitanja znam da to nema buduce radnje..

Nogometas se pak neki dan javio.. onako ovlas.. imam osjecaj da mu se nesto dogodilo al ne mogu mu poslat sms. bilo bi to isuvise jadno od mene, nakon svih lazi..

Jedino mi osmijeh zbilja ostaje.. sto je blizi 17.09. to sam ja vise u strahu.. zbog majke, zbog sebe.. zbog sebe.. njoj to ne priznajem. Nije mi do niceg posebno.. osim cokolada i sladoleda, imam prvi put u zivotu trbuh - napet je kao da sam u 4.mj trudnoce.. sto je to rak? ne znam..mozda saznam.. Ne znam koga cu kriviti ako otac uz nju i mene dobije na teret.. jer lako za mene tvrdoglavu i mladu - borit cu se, a ona mi sa svakim danom mase... i mase..

jedino osmijeh ostaje..

Post je objavljen 08.09.2009. u 00:07 sati.