Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/usne-boje-vina

Marketing

What if?

Volim vas. Sve. Hugam vas i dajem vam 1000000000000000 poljubaca od srca. Zake ovo? Eh pa.. Nikada nisam bila savršena, i nisam bila neka mršavica... Rijetko kad sam fotogenicna. E sada... Danas me dodao jedan dečko na facebook i reko mi je preko chata da mu se dopadam. Prvo sam mislila da me zajebavaju i sve to, ali nije. Rekla sam mu kolko kila imam i svu istinu o sebi i ne smeta mu i sviđam mu se. E sada. JA SAM LUDA. VOLIM VAS SVE! Čak i onu savršeno r0yal KOJA RADI PRESAVRŠENO! I meni Andrijana ne vjeruje i ja njoj pokažem sliku di je on meni to reko. i sad ona kaže da jel to on na slici i ja kažem da, i ona kaže da je ružan (a niti faca mu se ne vidi xD). I onda ona meni kaže Sorry, ali ja znam kakva je ona, i ja nju baš volim zbog svega kakva je. I moram reci da imam ljude koji mi mnogo, ali i mnogo znače u životu i dala bih život za njih.

Adelina, Pixie, Andrijana i Ivana. Cure koje me trpe bez obzira na to kakva sam i vrlo sam im zahvalna.

I tako, kaže Andrijana ovo:
Awww
Ja tvoja seka...
Mislim kažem to zbog povremenih svađa u školi

(nije to tak rekla, jer nisam kopirala).

Ali mene nije briga, a ja kako sam luda sam ovo zlanula:

"TI CES BI MIT SESTRA MAKAR MI SRALA PO GROBU". Oke ovo je dramatično ali da ju upoznate crkli bi ste od smjeha. Eh sada moram spomenuti 2 osobe koje mi je internet donio i koje volim od sveg srca :
Adelinci i Pixie moe 2 sestre koje su zlata vrijedne <3. Volim ih najviše na svijetu jer nitko nikada nije mene trpio, dok one imaju živce mene slušat na msn-u. Puno vam hvala cure,
jako sam vam zahvalna.

Evo svima vam želim puno srece u životu.

Post je objavljen 02.09.2009. u 00:39 sati.