Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Najbogatije žene šoubiznisa

Svatko može postati zvijezda, u što nas prečesto uvjeravaju razni talent-showovi. No pet minuta slave novopečenih zvjezdica traje kraće od vremena potrebnog za osvježavanje internetske stranice ili otkrivanje neke nove nade estrade. Samo rođene zvijezde imaju sposobnost pretvoriti trenutak popularnosti u dugu i profitabilnu karijeru, potvrđujući se ne samo dugovječnošću, nego i iznosom na bankovnom računu. Pogledajmo tko su najbogatije žene šoubiznisa.


Madonna

Osamdesete su bile idealno vrijeme za nestati u moru pop zvjezdica i starleta koje bi zasjale kratkotrajnim bljeskovima popularnosti, nošene prevrtljivim valovima netom rođenog MTV-ja.

No Madonna se, majstorskim manipuliranjem novinarima i vlastitim imidžem te istančanim senzibilitetom za kretanja glazbene industrije, ne samo održala na vrhovima glazbenih ljestvica, nego i okrunila kao najbogatija i najdugovječnija diva šoubiznisa.

Namaknuvši bogatstvo svojim prepoznatljivim vokalnim sposobnostima, ali i spektaklima uživo kojima nema ravnih, Madonna se okušala i u drugim granama umjetnosti, ponajviše truda uloživši u glumačku karijeru, pri čemu je nije obeshrabrilo ni čak osam Razzie nagrada. Ovdje 'nagrada' ima prilično ironičan prizvuk, budući da se Razzie dodjeljuju za najlošiju glumu.

Poigravanje pred kamerama svakako si može priuštiti jer je s više od 200 milijuna dosad prodanih albuma osigurala vjernu vojsku obožavatelja i financijski bezbrižnu i vrlo ugodnu starost. Trenutačna Madonnina vrijednost procjenjuje se na 325 milijuna dolara.

Ostale najbogatije dame - http://www.tportal.hr/showtime/Najbogatije-zene-soubiznisa.html

Izvor: T PORTAL

Hvala Patrik


Post je objavljen 02.09.2009. u 14:32 sati.