Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna i Lola zatvorile prvi koncert u Tel Avivu!

Madonna je sinoć održala spektakularni koncert u Tel Avivu, na rasprodanom Hayarkon Parku. Madonnini koncerti u Tel Avivu su najveći i najskuplji koncerti ikada u Izraelu, potvrdili su organizatori. Iako je prvi koncert rasprodan, ostalo je još nekoliko ulaznica za drugi show. Nastupila je pred 50,000 obožavatelja među kojima su bili i oni koji su preplivali kontinente i oceane kako bi prisustvovali ovom spektaklu.



Koncert je prošao bez ikakvih izmjena na scenografiji. Paul Oakenfold je održao svoj set od 45 min popraćen s pozitivnom reakcijom publike. Madonna je u 21:20 otvorila show, a uzbuđeni Izraelci nisu skrivali emocije. 'Beat Goes On' je započela s 'Hello Israel', a neubičajna situacija se dogodila tijekom izvedbe... Madonna je pjevajući tu pjesmu često pokazivala na mokru pozornicu, tako da je u jednom trenutku otišla prema izlazu s pozornice i uzela ručnik! S ručnikom je obrisala lokve na pozornici, to joj nije predstavljalo nikakav problem, Madonna prava kućanica!

Izraelski mediji su najavili dolazak Justina Timberlakea u Tel Aviv, ali te večeri na pozornici se nije pojavio.



Drago mi je što sam se vratila! Prošlo je 16 godina otkada sam nastupila u Izraelu. Jako mi je žao zbog toga, nisam trebala čekati toliko dugo da ponovo dođem. Izrael je centar energije svijeta! Ako možemo živjeti u slogi i miru na ovom mjestu, možemo živjeti u miru i u svijetu! - obratila se publici s velikim emocijama.

'Give It 2 Me' je imao veliko iznenađenje! Na pozornici joj se pridružila njena kćerka Lourdes i zajedno su izveli ludu koreografiju 'Give It 2 Me'! Madonna i Lola su zatvorile show držeći izraelsku zastavu!

Candy Shop: http://www.youtube.com/watch?v=ul0uvEcbm5s

Beat Goes On: http://www.youtube.com/watch?v=ekkCnLnrrE4

Madonna i Lourdes - Give It 2 Me: http://www.youtube.com/watch?v=U7zgdplNRmg, http://www.youtube.com/watch?v=TNPjF5_dOFw



Post je objavljen 02.09.2009. u 15:56 sati.