Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nautilus

Marketing

Lijep pozdrav dragi prijatelji!

Eto slijedi malo duzi post ali mislim da to i vrijedi tako jer je to zadnji na ovome blogu...Kako se svijet modernizira tako se moderniziramo napokon i mi :) Selimo se uskoro na myspace koji je u izradi!
Hvala na ogromnoj podrsci i slinim posjetima na nas blog. Eto zadnji puta kada smo pogledali brojac pokazivao je 50803 sto je stvarno velika brojka u 3 godne odprilike koliko postoji ovaj blog.Nama to puno znaci jer vidimo da nekolicinu vas zanima nas rad i pratite ga kolko tolko i na tome vam od srca hvala!
Eto bend je prosao sve i svasta zadnje vrijeme ali kako se cini polako stvari idu na bolje.Odluceno je da ce bend u svakom slucaju nastaviti svirati ali nije sigurno dali ce to biti u originalnoj postavi sto se iskreno nadamo da oce ali sve cemo znati kroz sljedecih par dana i o tome cete naravno i vi biti obavijesteni.
Ovaj puta bend krece zrelije pun kreativnog naboja i volje za radom ...Pomalo cemo raditi i na autorskim stvarima koje cete moci cuti uskoro i na nasem myspaceu a i bit ce naravno i puno novih covera raznih izvodjaca. Sad kada smo vam ispricali sve traceve unutar benda slijedeee REKLAME :)))

Image Hosted by ImageShack.us



Neki mali djelic svega toga mozete vidjeti 11.rujna u caffe baru Roses u Oroslavju gdje cemo prvi puta zasvirati u unplugged verziji ili tiga kako je tematski nazvana " vecer bez struje".Napokon cete moci cut neke nove covere starih hitova i to u accoustic štihu :)
Svira se na terasi kafica tako da ima puno vise mjesta sjedecih a i stajacih sto dosada tamo nije bio slucaj!

Eto jos jednom dragi prijatelji hvala vam na svemu ! Nadamo se da cete kao i uvjek doci na svirku i uzivati sa nama.Vidimo se u Rosesu !


VAS NAUTILUS !

Post je objavljen 01.09.2009. u 15:02 sati.