Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Oluja '95 - 2009.

(Slike pod "Aktualno")
Klaka je ovaj vikend bila pozornica velike športske i vremenske Oluje.
Pobjednici turnira su nogometaši Dinama koji su u finalu imali više sreće u izvođenju penala od momčadi NK Osijeka. U malom finalu slavila je ekipa Mladosti iz Odžaka, koja je također na penale svladala momčad Hrvatskog dragovoljca. Sve to govori o podjednakoj jakosti i spremnosti ovih momčadi, a publiku je najviše oduševila mada ne i iznenadila igra malih Slavonaca. Prikazanom disciplinom na terenu i izvan njega rijetko se koja, i mnogo starija generacija, može pohvaliti. Turnirska komisija je momčadi NK Dinare iz Knina dodijelila ZNS-ovu nagradu za fair play, najboljim igračem proglasila Druška iz Osijeka, najboljim golmanom Živkovića iz Dinama, a iz istoga kluba je i najbolji strijelac turnira Kulenović. Na natjecanju u tehniciranju najbolje su prošli trešnjevčani Debeljak i Dragović koji su osvojili prva dva mjesta, a treće je pripalo Dubravašu Galiću.
Vremenski je turnir u dva dana proživio tri godišnja doba. Proljetno subotnje jutro zamijenila je popodnevna olujna i kišna jesen, da bi nam nedjelja priuštila pravu ljetnu žegu i vrućinu. Kako je teško bilo igrati u ovakvim uvjetima, znaju samo mnogobrojni sudionici turnira - dječaci i jedna djevojčica. Petra je član nogometnog kluba Gospić, a organizator je za nju pripremio poseban znak pažnje kao uspomenu na ovaj turnir.
No koliko je teško na terenu bilo našim mališanima, toliko je bilo i roditeljima koji su u praksi za šankom, u šatoru i na štandu odradili popratni sadržaj turnira tj. ono po čemu se jedan turnir razlikuje od svih drugih. Peklo se, točilo, konobarilo, slastičarilo, tržilo… HVALA: Kreši Poštolki, Slavenu Galiću, Borisu Čukcu, Predragu Mustapiću, Piriću, Željku Bosnaru, Elvisu Bednarčuku, Tomislavu Krajini, Dinku Zadre, Jozi Grbavcu, Ivici Kirinu – tatama koji su čitava dva dana doslovno od ranog jutra do kasne večeri brinuli za glad i žeđ svih posjetitelja Klake. HVALA: Ankici Mustapić, Jeleni Ostojčić, Ivanki Zadre - mamama koje su oba dana vrijedno prodavale sladoled, kolače, majice i klupske suvenire. Oni su osim ovog ponijeli i najveći teret priprema. Moj naklon! Osim već nabrojanih tata iz 99. godišta u ulozi domaćina momčadima izvan Zagreba bili su i tate Kranjec, Horvat i Zadro iz 00. godišta.
Naravno ne zaboravljamo niti djelatnike kluba koji su, svaki u svojem djelokrugu rada, obavili ogroman posao: Stipo Perić, Vinko Šaka, Krešo Prpić, Ante Maloča, Anđelko Vidović.
I treneri nogometne škole, posebno Dado i Kala, dali su svoj doprinos organizaciji vodeći zapisnike, najavljujući utakmice i po potrebi sudeći.
Pohvale i članovima Upravnog odbora koji su sve organizirali te pronašli sponzore ili sami bili sponzori: Zvonko Paclik, Tomislav Periša, Krešo Poštolka, Željko Bosnar, Marijan Bratko, Slaven Galić, Ivan Mazarekić, Mihajlo Ninić, Ivica Primorac, Boris Soldo, Ivica Topčić, Josip Vidović.
I na kraju još jednom hvala svim sponzorima (navedeni na stranici turnira).
Raznovrsna ponuda, niske cijene, simpatično i uslužno osoblje, ugodna atmosfera, a s druge strane točna satnica, korektno suđenje, vrijedne nagrade, dodatni sadržaji, ugledni gosti…
Ne budimo skromni! Unatoč sitnim i malobrojnim propustima, sve je bilo za čistu peticu, na nivou kojeg će teško biti dostići, a to potvrđuje i najvjerodostojnije a nama i najvažnije mišljenje naših gostiju koji nisu krili svoje oduševljenje i štedjeli riječi pohvale za Oluju 2009.




Post je objavljen 01.09.2009. u 13:48 sati.