Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

********** SVAŠTA PO MALOOOO ********

Olaaaa,
evo nije mi net radio pa nisam baš bila često na blogu.
Evo kadeti već tjedan dana svakodnevno treniraju kako bi se što bolje pripremili za smotru koja će se u 10 mjesecu održati u našem gradu. Dok se kadeti pripremaju za smotru, naše predstavnice na Europskom prvnestvu već mjesec dana imaju mukotrpne treninge, kako bi naš grad i našu Udrugu predstavili na što bolji način. Nije im lako, ali izdržat će.
Europsko se bliži, pripreme i treninizi su sve češće tako da jedva čekamo da sve to prođe. Veselimo se putovanju i druženju sa ostalim mažoretkinjama, a pogotovo našim TG kraljicama :))))
Evo Karla je poslala slikice iz Sarajeva, pa možete vidjeti kako su se naši juniori (ali i seniori) zabavili na Orbico porodičnom danu:Naši juniori se također zagrijavaju za smotru tj. imaju treninge.
Seniori imaju treninge kada krene škola, ali prvo dok prođe Europsko. Seniorke će odraditi audiciju koja će se održati najvjerovatnije sljedeći tjedan (točan će se datum znati do srijede kada će krenuti promocija audicije), stoga ako imate zainteresiranih prijateljica javite im da se audicija bliži...
Odmarajte, tko odmara ( tj. nema treninga), čujemo se
pusaaaa

Post je objavljen 31.08.2009. u 13:32 sati.