Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bankarka17

Marketing

Bankari-odmor gotov

Drage moje bankarske kolege, odmor je gotov.Slijedi burna jesen.Odmah prvog tjedna u devetom mjesecu slijede premještaji, otkazi, novo radno vrijeme,nova rješenja.....
Gotovo je mirno radno ljeto i rad u jednoj smjeni.
Nadam se malo više uvažavanja od strane klijenata,malo manje slanja u PM,malo više kredita.Pogotovo ovo zadnje-malo više kredita.
Kako se približava nova školska godina sve je više upita za sve vrste kredita.Nažalost, situacija je sve gora. Dolaze ljudi pitati kako platiti faks "odjednom",kako kupiti knjige za troje,četvero djece, a cenzus im je 1996 kn, a ne 1995 kn da mogu dobiti besplatne knjige.
Moja prijateljica ima četvero djece.Divna obitelj,svi rade,mama,tata,jedan sin, a troje ide u školu.Za nove knjige joj treba 4000 kn.Oni imaju mjesečno zajedno 7300 kn.Ako kupe knjige, Bandić će im vratiti novac, ali tamo u 12.mjesecu.A i od kuda 4000 kn odjednom??Budi se i kaže sjedi na prozoru i puši (inače ne) u 4 ujutro.
Pita mene za nekakvu karticu da to može na rate kupiti.OK,može kartica, ali knjižara ne prima kartice,čekove, nego samo keš i odmah akontaciju (1000kn).
Na burza.skole hr tražimo knjige za razmjenu.Nema one koje traži njezina škola, a druge treba kupiti.Pokupimo sve knjige koje imamo, damo na burzu i zaradimo 15o kn.Još nam treba minimalno 1ooo kn,za polovne knjige.
Sva sreća pa je plaća 10.pa ćemo isposuđivati jedni drugima.
Zapravo sam htjela reći kako nisam ni svjesna koliko sam sretna pa imam stalan posao i redovitu plaću.


Post je objavljen 30.08.2009. u 19:31 sati.