Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stenjevecmojkvart

Marketing

Uređenje parka sa dvorišne strane zgrada u ulici Matije Divkovića 21-39 (Špansko)

Park na u naslovu navedenom mjestu mjesto je druženja mnogih mladih i starih, međutim u njemu bi trebalo promjeniti više stvari.

Prije svega treba hitno maknuti nepričvršćene koševe, koji ionako nisu u funkciji unazad zadnjih 10 godina (nemaju obruće) i zamjeniti ih novima - pričvršćenima, na kojima se djeca ne bi mogla penjati, te tako smanjiti mogućnost njihovog ozljeđivanja.

Dakako, i na livadi koja se nalazi iza koša smještenog na južnoj strani trebalo bi zasaditi još koje drvo, te dodati još koji stol sa klupicama kako bi ljudi imali gdje sjedati i družiti se (igrati šah itd.).

Ne manje važno od toga je micanje vrtuljka i pješćanika koji je izvor zaraze i služi više životinjama, a manje ljudima, te umjesto njih postavljanje anti-traumatske podloge i stavljanje suvremenih elemenata prilagođenih djeci za igranje na njima.

Bitno je napomenuti i da je navedenu ideju i slike poslao jedan tamošnji stanar, koji ima u sebi volju za pozitivnim promjenama u vlastitoj sredini i spreman je uložiti svoj trud kako bi živio u ljepšem i ugodnijem okruženju.

Dakako, kao vijećnik u četvrti podržati ću svojim glasom zahtjev za uređenjem tog istog parka po volji građana, međutim, kako sam ja jedini predstavnik (od ukupno 19) Zelene liste u našoj gradskoj četvrti pitanje je kako i kada će taj park biti uređen.

igralište
igralište
igralište

Post je objavljen 30.08.2009. u 17:48 sati.