Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Znanstvena erotika 3 dio

Nastavak price: Posebno rijedak primjerak 2 dio

Odmah sam obukla moj bijeli mantil i stavila stetoskop oko vrata, iako nisam imala nekog većeg iskustava za rad sa njim, ali kao vizualni efekt mislim da je bio pun pogodak. Nastojala sam da sve izgleda profesionalno, iako moje virkanje u nečiju intimu nije imalo nikakve veze sa znanošću, ali mene je osobno zainteresiro taj "muškarac".

- Skinite se tu u drugoj sobi, i navucite ovaj haljetak.

- Ali ja nisam mislio...

- Mladi gospodine, za znanost se treba žrtvovati, uostalom i vaše mjesto je u pitanju, ako nema suradnje, nema ni mjesta, što je jedan sat posvetiti znanosti u uspodredbi sa 35 godina rada na dobroj državnoj plaći.

Kad je to čuo, Edi je otišao u drugu sobu i presvukao se, vratio se pognute glave bez ijedne riječi i stao pokraj stola.

- Lezite na stol.

- Da gospođo.

Sad kad je Edi bio na stolu od uzbuđenja nisam znala kako bi dalje, vrtila sam se kao da sam neka studentica koja sama treba operirati srce nekom kralju, od treme se nisam mogla pokrenuti par minuta. Nakon što sam savladala to prvo iskušenje odjednom sam osjetila sigurnost i krenula. Počela sam sa ispitivanjem o tjelesnim kakrakteristikama, visina, težina, bolesti, sve sam zapisivala iako nisam znala u koju svrhu.

- Sad ramišljajte o vašem radnom mjestu, na mene se nemojte uopće obazirati.

Sa stetoskopom sam mu osluhnula disanje i srce te mjerila puls i sve što sam tog trena mogla smisliti kao uvod u moj pregled.
Tad sam mu na trbuh stavila jastuk, pa njegove ruke na njega, tako da nije mogao viditi što radim, tad sam nestrpljivo zadigla haljetak. Ispod grma plavih dlaka jedva se naziralo nešto malo, kao mali komadić hrenovke.

Jasno da nisam mogla jasno vidjeti kako to izgleda. Uzela sam foto aparat i slikala mu tijelo pa onda i taj detalj, najprije iz bliza, pa onda malo iz daljeg. Edi je imao miješane karakteristike dlakavosti izmedju povećanog ženskog trokuta sa vise uočljivim tragovima muške dlakavosti prema pupku i nogama. Odlozila sam foto aparati nestrpljivo uzela već pripremljeni električni šišač. Kad je Edi čuo kako zuji prenuo se, ali sam ga ušutkala sa riječima:

- Ništa ne brinite samo stojte mirno, moramo se žrtvovati za znanost...

Onda sam krenula od pupka prema sredini, šišala sam te plave dlake koje su otpadale kao da šišam ovcu u pramenovima. Kad je sve bilo ošišano sa malim mokrim ručnikom sam prebrisala ostatke dlaka.
Sad je na red došla pjena za brijanje koju sam nanijela u velikoj količini tako da se mala hrenovka opet izgubila, ali ovaj put u pjeni. Edi je samo uzdisao, a ja sam se pravila da ga ne čujem i uopće nisam obraćala pažnju na njega, jedino kad bi nešto progovorio, odmah sam ga svojim autoritetom poklopila i nekom frazom o znanosti.

Klasični brijač sa žiletom koji se mijenja je ustaljeni alat za skidanje dlaka, počela sam od pupka i klizla sa brijačem prema mjestu gdje bi penis trebao biti. Iza brijača je ostajala čista nježna koža. Ubrzo sam završila sa trbuhom i tad prešla na dio bedre koja je u blizini tog mini nježnika. Kad sam cijeli taj dio obrijala do potpune glatkoće, malo sam Ediu razmakla noge, najprije jednu pa drugu.

On se na trenutak ukočio, ali je brzo popustio. Tad sam dodala još malo pjene i počela brijati dio između nogu i malo po vrećici koja se inače zove skrotum, samo ovaj je bio mini skrotum sa mini jajima. Nakon još malo razvlačenja i brijanja, pa nakon brisanja sa mokrim ručnikom, sve je bilo potpuno vidljivo.

Teško je opisati kako je to izgedalo jer takvo nešto se ne viđa ni jednom u sto godina. Tijelo gledajući iz daljine je najviše sličilo kukovima žene, koji su bili naglašeni sa karakterističnim masnim tkivom na bokovima. Mons veneris je isto tako puniji, jedino između bedri se nije nalazila vulva, nego mala hrenovka, koja je samo podsjećala na penis. Tek kad bi se noge malo razmaknule ispod tog mini penisa, bila je vidljiva mini vrećica sa jajima ili testisima.

Sad sam već bila zainteresirna i za naučni dio ovog saznanja, ali onaj erotski me još jače uzbuđivao, osjetila sam kako mi se gaćice natapaju sa mojim sokovima, a rumenilo navire na lice.

Nastavak slijedi uskoro

Post je objavljen 27.08.2009. u 23:53 sati.