Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

*********** NASTUP U SARAJEVU *************

Kiseljačke mažoretkinje su prošle subote nastupile u Sarajevu u sklopu Sarajevo Film Festivala i to na Orbico porodičnom danu 2009. Sami projekt je osmišljen kako bi djeca zajedno sa svojim obiteljima uživali u jednom predivnom danu na Vilsonovom šetalištu. I doista je i bilo predivno, puno zabave, smijeha i igranja.
No, samo otvaranje je bilo osmišljeno kao parada mažoretkinja uz pratnju Sarajevo Drum Orkestra. No, zbog tragičnog događaja koji se samo dva dana prije dogodio u Sarajevu (ubistvo Amara Mistrića), otvorenje je odgođeno tj. odradili smo ovaj nastup bez glazbene pratnje (mada je Sarajevo Drum Oreksar stigao) i na taj način odali posljednju počast stradalom momku. No, nakon otvorenja naše su cure imale na raspolaganju 2 h kako bi obišli sve zeznacije koje su im se nudile taj dan. Stvarno smo se super svi zabavili i obećali smo kako ćemo i sljedeće godine doći :))))
Sa nama je išla i naša kadetkinja Dajana, koja se isto super zabavila i dobila je mnogo poklona... thumbup kiss
Slikice za sada nemam, ali dok ne budu slikice stigle vi uživajte u nastupu naše solerice Gaby sa državnog prvenstva....
pusaaaa svimaaa



par slikica možete pogledati na sljedećem linku http://www.sff.ba/image_gallery/show/id/82

SUTRA TRENING KADETA U 10 H U DVORANI SREDNJE ŠKOLE... SEE YA

Post je objavljen 22.08.2009. u 09:11 sati.