Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmata

Marketing

blog hr


I tako pocima prica sa " bilo jednom na Gripama………"……evo ja necu moju pozornost usmjerit ovega puta na predmet izložbe oli ti ga fotografije jer san vas vec ranije upila sasvim dovoljno s timen,vec cu van malo predstavit blogere koji su bili dušon i tilon kako bi se reklo nazocni ……………
Prvo iznenađenje bilo je pitanje “ jel ovde veceras izložba blogera?” …… e to pitanje je postavija obadzo………koje ugodno iznenađenje ,covik je potega iz Ploca da bi se upozna “uživo“ s nama …….svaka cast kompanjo ………..

obadzo



Opla evo ga još jedno od iznenađenja……..pojavi se onako u prolazu turim ti ……..da nerecen šta (jerbo poznato je da je ne psujem :)))))) ) covik se nije moga zadržat duže jer je ima dogovorenu utakmicu ali je ipak svratija ………….

turim ti k…


On je ovaj na vratima …..desno je galeb

evo je ……….. ovo van je naša čiovka

čiovka


Polako ali sigurno pocelo se okupljat društvance …………..

polako ali sigurno


Evo ga ……….pojavija se brod……..satra me živoga sa izjavon da je mislija da san ja neki stariji gospon……ajme živ san se izija ………majko moja ma po cemu je moga to zakljucit aaaaaaaaa ???? gospe ti one blažene oli ja tako djelujen………ala da budemo precizniji on je ovi livo na slici a desno je za mene iznenađenje veceri …….moj prijatelj iz školskih dana ,kojega nisan vidija trideset godin………I sad ko rece da blog ne cini mirakule aaaaaaaaaa…..covik me tamo iz dalekog New Orleanse sinja na blogu i kontaktira me ………..ma ko još more rec da svit nije mali aaaaaaaaa I evo ga s nama na izložbi I našem blogerskom druženju ………..on je ovi desno na slici ….

brod u boci i gabre


E a on je primjer onima ca ce rec da nisu mogli doc jerbo da su jemali prišnijega posla ……a vidi bogati covik iz Amerik je ariva i ni mu bilo teško nac se s nama ……..Gabre kompanjo svaka ti cast ……….

Posebno je bija dojmljiv susret broda i filipinke

brod i  filipinka

............triba se posebno zahvalit ovoj mladoj dami šta je iz Zadra uz sve svoje obveze ipak došla i provela s nama ovo ugodno vece.
Nakon vrloooooooooo dugog poznanstva na blogu napokon se se sreli ………… kako je to lipo bilo za vidit nemate poima……a sad neznan jeli brodu bolja polovica cita blogove i jeli ljubomorna : )))))

Ala ajmo malo onako novinarski bacit oko po prostoru u par slika :

izložba


e bravo da me ne izide živoga šta nju nisan spomenija ono van je pri kraju prostora livo u bile gace carla.....kojon se ovon prilikon zahvaljujen na pomoci u organiziranju ovog našeg malog druženja.......pssssssssssssst nima veze šta jon ja dođen ka šef majke mi........ma ona me i navukla na blog ...... : )))))

marchelina i čiovka


Evo su se njih dvi uvatile cakulanja ……. … ova mlada dama sa live strane je marchelina a ona desno je vec ranije predstavljena gospoja čiovka …………………A koliko morete govorit muku ti onu …………: )))))
Aj dobro dobro da ne ispade da mene nije bilo tu negdi evo me na kako cidin ona svoja 3 deca kave ……….a vidi šta mi se obadzo ništo zamislija …………..ili je štakod znalacki sinjava aaaaaaaaaaa

 kava


Polako je tribalo službeni dil promatranja fotki prvest kraju i primaknit se stolu ……a koje je to druženje uz cakulu ako se nima ništa za gucnit i prigrist aaaaaaa……….a ca san drugo moga neg zamolit prisutne da malo prominu raspored namještaja kako bi nam cakula bila nako ipak malo ugodnija da se ne moramo dovikivat ……..

domjenak


Uz čiovku sa live strane je danica a ono iza nje galeb koji je bija zadužen za glazbu ............ eno ga ništo piva ispod glasa … gušta covik u klapskon pismi

domjenak


E tu je i crvenkapica ……. šinjorina koja prati naše bloganje ali eto još nije sazrila skroz za pocet I sama blogat…….aj neka nadoce ona polako ………neka zasad I dalje ostavlja komentare :)

crvenkapica


E bravo to van je mlada dama do marcheline …….ma kako neznate marchelina je u zelenoj obleki :))))

Sve u svemu bilo nan je lipo…… a da bi bilo još lipše mi najuporniji smo na kraju ostali privrcat psihologiju,teologiju,ufologiju i ostale logije ……………..

debata


ali nažalost moralo se i poc ca…………. a vidi bogati a ko nan smeta to sve skupa reprizirat …….kad oni moredu cinit reprize doceka novih godin a zašto nebi mi ovo reprizirali aaaaaaaaaaaaa

e pa društvo fala van na ovih deboto 6 uri ugodne veceri............a ako van cakod nije bilo po volji ne zamirite ............ali tribate priznat da je ideja bila dobra :) a nadan se i ne samo ideja .............

E ja nebi bija ja kad na kraju sve skupa nebi zacinija sa ovon slikon

loza


preneseno znacenje..............ima onega još u rashladnon veltrini .........

Post je objavljen 16.08.2009. u 21:26 sati.