Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilansansiro

Marketing

Cesc Fabregas u Milanu?

Pojedini talijanski mediji špekuliraju da će u ponedjeljak Milan potvrditi svoj najveći ovoljetni transfer - dolazak Arsenalovog kapetana i španjolskog reprezentativnog veznjaka Cesca Fabregasa...

Image Hosted by ImageShack.us

Dio novca, a pretpostavlja se da će za to biti potrebno između 30 i 35 milijuna eura, Milan bi trebao namaknuti prodajom Andree Pirle u Chelsea, dodaje se.

Milanova je nogometna momčad imala rezultatski uistinu očajnu predsezonu u kojoj su upisali tek jednu pobjedu uz, računamo li Trofej Tim, osam poraza, pa se već spremaju demnostracije usmjerene spram predsjednika kluba. Silvio Berlusconi nije baš dobro tržio ovoga ljeta, budući da je Milanov transfer koji je najviše odjeknuo zapravo bila prodaja najboljeg igrača Kake u Real Madrid. S namjerom da umanji gnjev navijača, ali i ojača momčad kojoj je, itekako je primjetno, potrebna “svježa krv”, Berlusconi se sprema na objavu ovoga posla.

Ipak, dio medija ne vjeruje u takav rasplet, pogotovo ne nekoliko dana nakon Berlusconijeve objave da Pirlo ostaje u Milanu do kraja karijere, a podsjeća se i na financijske poteškoće kluba sa San Sira. Također još uvijek odzvanjaju riječi menadžera londonskoga kluba Arsenea Wengera koji je dao “košaricu” Barceloni koja je zatražila Fabregasa.

- Zar uistinu mislite da ćemo prodati svoje igrače dan prije početka prvenstva. I to ključne igrače momčadi? Ne dolazi u obzir. Ne možete zaustaviti kreativnu imaginaciju ljudi koji provode besane noći, ali to ne znači da ćemo mi to i učiniti - objasnio je medijima Wenger napise o prodaji Fabregasa u katalonski klub.

Isti odgovor mogao bi dobiti i Berlusconi...

Post je objavljen 16.08.2009. u 14:24 sati.