Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calandra

Marketing

Gdje su sada single girls i njihovi pokreti?

Kad otvorite moj blog želim da pomislite da je prekrasan jer sam se 5 sati jebala s postavljanjem dizajna. No dizajn je barem ovdje upalio a na ko na bloger.hr-u gdje ne pali ni najjednostavniji kod.Hvala!

A sad back to tema...



Zauzeta sam 2 godine i 5 mjeseci.Prije toga sam bila jedan jako dugi period solerica i znam kako je solerima jer sam sama bila u toj koži.Period koji sam spomenula se zove "čitav život".
Zvučat će kao da se hvalim ali ja sam najsrdačniji primjerak zauzete osobe ikad!Kad upoznam nekog tko nije u vezi ne govorim mu ono što će svaka sretna osoba reći nesretnoj a to je "Upoznat ćeš i ti nekog...kad se najmanje nadaš". Na takve mi se osobe diže kosa dan danas! Pazim na ponašanje s dečkom kad smo u ekipi i ne silujemo se međusobno kad kraj mene stoji npr. frendica. Znači da se zaključit da fakat imam razumjevanja što je i istina. Budući da sam dugo bila solo i da imam zdravu vezu u glavi se osjećam upravo onako kako moderne solerice opisuju svoj život:slobodne,samosvjesne,brdo zabave...I dalje brijem na karijeru prije braka,a razina potražnje za zabavom mi se povećala-ne smanjila!



Odrasla uz Cosmopolitan životno učenje o snažnim ženama, ne planiram se udati prije 30-e.Trenutno mi je 20 i isčuđavam se ko picek glisti kad se netko od 24 (ili manje) udaje ili je trudan.Meni to nije jasno?!I nije u skladu s mojim životnim učenjem.

Ali dolazi do pucanja...

Napunila 20 i oko mene odjednom baby boom. Svako malo čujem da se netko udaje (zato jer je trudan). Opet se čudim da kako u 21. stoljeću netko za razlog braka uzima trudnoću kad se pobačaj maltene radi i na kiosku. No bez brige, ne čudim se VIŠE zašto te mlade cure ostaju trudne, 21. stoljeće a tolko kontracepcije...prošlo me to čuđenje kad sam shvatila da one NE KORISTE zaštitu.I tako je nestao moj strah od kondoma i njegovog pucanja...
Šok se reda dan za danom.Što više ljudi upoznajem sve ih se više ženi,sve je više trudnih...Kao da sam s 20 došla u neku zonu sumraka.Takve stvari nisu pisale u Cosmu a cure od 30 i kusur su još bile solo i bez djece...Gdje su sada te solo brijačice da me uvjere da je ovo sve samo san?A cure koje zatrudnjuju i koje se udaju?One očito nisu čitale Cosmo...



Pa ni moj dečko.On mi je govorio da je sve to normalno i terao mi strah u kosti s izjavama "Sad se moja generacija počinje ženit" (a miceku je tek 24...) no ja nisam slušala.Na kraju sam utopila tugu u svom ženskom čoporu gdje sam došla do zaključka da zapravo nema toliko puno neudanih žena (pri tom mislim na žene preko 30) nego su to samo žene koje se bore za svoju poziciju u svijetu zauzetih i prodaju maglu da je "super biti solo i da je baš zabavno". E pa nije zabavno!Ja sam bila solo i ja ZNAM ŠTO ZNAČI BITI SOLO a to je sve samo NIJE ZABAVNO!Pravo zabavu doživljavam sad.Sa svojim dečkom.Tako mi je lijepo u vezi i zaljubljena sam 100 puta više nego na početku veze.Za 12 sati idem kod njega i družit ćemo se cijeli dan,možda čak i prespavam.I jebeno se zabavljam! Ne pada mi na pamet reć da sam se ko solerica zabavljala.Da izlazila sam...kao uvijek.Ali takvoj zabavi svrstanoj u izlaske mogu pripisati i potrebu za nježnošću,psihičku nestabilnost "zašto me nitko neće" i mahnito razmišljanje o nekom koga upoznaš "što ako će mi on biti dečko".Hvala ali više ne!

Sada idem u krevet naspavati se pa da se sutra mogu ZABAVLJAT!!!

Post je objavljen 16.08.2009. u 00:20 sati.