Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitske0mazoretkinje

Marketing

LJETNO IZVJEŠĆE :-)

Sa drzavnog mazoret natjecanja odrzanog u solinu u svibnju vratile smo se sa 6 osvojenih medalja - 1 zlatom, 2 srebra te 3 bronce. S tim rezultatima smo se jos jednom uvrstile medu najbolje klubove u drzavi. Na europskom natjecanju koje ce se odrzati u listopadu hrvatsku cemo predstavljati u 4 kategorije.
Evo prvog slide-a sa nekoliko slika sa natjecanja.



Nakon drzavnog natjecanja primila nas je splitska dogradonacelnica Andelka Viskovic.
Text sa stranica grada splita i slika:

Prijem za splitske mažoretkinje
Grad Split je ponosan što ima ovakve mlade ljude koji umjesto boravka na ulici i kompjutorskih igrica promoviraju ljepotu i zdravi duh, rekla je danas zamjenica gradonačelnika Anđelka Visković na prijemu za Splitske mažoretkinje koje su na nedavno održanom 13. državnom prvenstvu osvojile jednu zlatnu, dvije srebrene i tri brončane medalje, a time i plasman na Europsko prvenstvo.
Ova športsko-plesna udruga, prema riječima predsjednice kluba Bjanke Bubice Šarić, broji preko 120 članova različitih dobnih skupina, a gotovo da ne postoji važnija manifestacija u Splitu na kojoj oni nemaju učešće. Osnovni problem s kojim se od osnutka do danas suočavaju je nedostatak prostora za treninge, kao i učestali izostanak potpore Grada budući da je njihova aktivnost na granici sporta i kulture koji su u strukturi Gradske uprave odvojeni resori.
Povodom najnovijih uspjeha, osvajanja šest medalja na Državnom prvenstvu održanom od 22. do 24. svibnja ove godine u Solinu, dogradonačelnica Visković uručila je predsjednici kluba kristalni tanjur s motivom grba Grada Splita.


Image Hosted by ImageShack.us



Ovo ljeto na splitskom festivalu nastupale smo kao pratnja alki vuici. Evo slika sa festivala! :)




Oko 50-ak nasih mazoretkinja nastupalo je i na djecjem festivalu Mali Split.




Iduci put objavit cemo slike sa nekoliko ljetnih nastupa i smotri.
Vase ***SPLITSKE MAZORETKINJE*** mah

Post je objavljen 13.08.2009. u 17:14 sati.