Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/utvir

Marketing

Liga VI ( 2010 god. )

uvažavajući komentare i sugestije voditelja, Liga VI igrala bi se po sljedećim pravilima::

- kotizacija kn. 1.000,00 po ekipi, od toga 30 % ide za organizaciju, 70% ide pobjedniku.

- maksimalan broj igrača 20, pravo nastupa navršenih 35 godina života ( pojašnjenje: ne radi se o kalendarskih 35 godina, već je igraču dozvoljeno zaigrati za ekipu nakon 35-tog rođendana )

- za prvaka igra razigravaju prve dvije ekipe do 2 pobjede ( domaćinstva su naizmjenična ) s time da se računa pobjeda prije razigravanja

- pravo nastupa u razigravanju za prvaka imaju igrači koji u Ligi VI odigraju 50 % mečeva ( od npr. 9, najmanje 5, a ukoliko se desi da netko napuni 35. godina nakon početka Lige VI, njemu se računa 50 % od prava nastupa) ( napomena: pravilo 50 % ne odnosi se na igrače - pomorce )

- odgođeni meč mora domaćin zakazati u naredna 2 slobodna vikenda, o čemu će voditelj Lige izvjestiti gostujuću ekipu kao o novome terminu odigravanja meča
( pojašnjenje na donji komentar : odgođeni meč je samo onaj koji se nije mogao održati zbog više sile ( kiša, požar, orkanska bura ili slične nepogode. Naime, neće biti dogovaranja voditelja oko termina meča, jer, svi mečevi će se igrati u subota / nedjelja ;( domaćin određuje generalno prije početka Lige VI ); u 11,00 / 12,00 sati. U slučaju da gostujuća ekipa ne dođe na ždrijebom utanačeni termin, a navedene nepogode nisu tome uzrok, tada ta gostujuća ekipa automatski gubi s 9:0 !! Napomena: na prozivci prije meča, moraju biti prisutni svi singl - igrači, a nakon toga i svi dubl-igrači )

- ukoliko domaćin iz bilo kojeg razloga ne zakaže zaostali meč u prva dva slobodna vikenda, tada on gubi taj meč s 0:9 !

- ekipa kojoj se dogodi da dva puta izgubi bez borbe, bilo kao domaćin - bilo kao gost, oduzet će se svi bodovi i smatrat će se da nije ni nastupala.

molim sve zainteresirane voditelje da se jave ukoliko ima pitanja, a zajednički inicijalni sastanak predviđen je za početak mjeseca rujna, 2009.

srdačan pozdrav svim teniskim zaljubljenicima , voditelj Ćiril Curavić.

Post je objavljen 13.08.2009. u 00:39 sati.