Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

Povratak otpisanih!

...elem, ne bijah dugo na blogu.

u međuvremenu - sa bendom odradio dvije svirke u gradu, u planu su još dvije i nastup na jednom open-airu. ako uspijem dobaviti neke slike, postam.

a i reaktivirao sam si fejs. i već mi ide na živce ali to je priča za drugi post.

no, glavna tema ovog posta je - povratak tri benda za koje sam mislio da su se konačno i finalno raspali.

prvi su kraljevi depre, Alice In Chains, koji su sa Nirvanom i Pearl Jamom bili perjanice grunge buma 90-ih. Nakon overdosea pjevača Laynea Stanleya, više godina su bili raspadnuti da bi se skupili sa novim pjevačem (Afroamerikancem, čak štoviše) i snimili novi album, koji će u prodaju do kraja godine. i kako se čini po najavnom singlu, jope će biti teškorifovna bolesna mrakača. no, evo ga demonstracija:






drugi bend zbog kojeg mi je drago što ponovo sviraju su Skunk Anansie, u punom sastavu sa naravno karizmatičnom Skin na vokalu. uskoro im izlazi the best off sa dvije nove pjesme. za sada nema riječi o novom albumu ali se između redaka da pročitati da se to lako može dogoditi. ako bude kao ova stvar, bit će odličan:




i treći bend koj ise vratio iz mrtvih su riječani Father. Nakon genijalnog debi albuma "Inspirita" i turneje po Velikoj Britaniji, su se povukli u ilegalu i zamalo postali one-hit wonder,kao i hrpa drugih domaćih bendova. no evo ih sa novim bubnjarem i najavom novog albuma, obradom pjesme Beatlesa :




...uglavnom, biti će zanimljiva jesen.

još da je nekakav koncertić u nas, tipa Alice In Chains i Skunk Anansie uz Fathere kao predgrupu...nitko sretniji od mene.





Post je objavljen 12.08.2009. u 08:20 sati.