Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sdbnovaci

Marketing

POSJETILI SU NAS!!!

Image and video hosting by TinyPic


Nakon lijepog iskustva na Siciliji, te malo mirnijih dana u novicijatu u posjet su nam dosli nasi prednovaci koji na Colle-u studiraju italijanski jezik.
Image and video hosting by TinyPicNasi decki uz ostale ne Italijane, koji su u razlicitim fazama Salezijanske formacije, znoje se u italijanskoj gramatici. Odmor su pronasli u nasoj oazi mira, koja ce za nekolikok dana postati njihova kuca. Pomalo tmurni ali za nas jako lijepi dan proveli smo sa nasih sedam hrvatskih prednovaka. Osokoljeni prednovaci i puni entuziazma ocekuju ulazak u novicijat. Paljenjem i nase jedanaeste svijece sve smo blize nasim prvim redovnickim zavjetima. Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Tako i pocinju jos intenzivnije duhovne pripreme. Ovaj tjedan cemo provesti dan "osame" u planinama koje okruzuju nas Pinerolo. To vrijeme cemo provesti u osobnom razmisljanju, molitvi i pisanju molbe za pripustanje zavjetima. Od sesnaestog kolovoza nam pocinju sedmodnevne duhovne vjezbe, nakon kojih bi trebali biti spremni za reci nase "DA" Gospodinu.
I dalje se preporucujemo u vase molitve, a ne zaboravite i nase prednovake.

A vas dragi nasi neka i dalje prati zagovor Marije Pomocnice i sv. Ivana Bosca.




Post je objavljen 10.08.2009. u 10:11 sati.