Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

Mladež DVD-a Mraclin u Fažani

Nakon osvojenog prvog mjesta na gradskom natjecanju HVZ-a Velike Gorice 13.06.2009. godine u Buševcu,11 pripadnika/ca mladeži DVD-a Mraclin pod budnim okom voditelja Darka Vukašinca i Nikole Cvetnića jučer je otputovalo u vatrogasni Kamp Fažana.Tamo će uz mladež VZ ostalih županija boraviti od 20.07.2009. do 27.07.2009. godine u sklopu 6.smjene 14. Kampa vatrogasne mladeži.

Od Mladež 12-16 DVD Mraclin


Hrvatska vatrogasna zajednica je još od ljeta 1995. otpočela s organiziranjem Kampa vatrogasne mladeži, kao oblikom druženja i rada s vatrogasnom mladeži, putem primijenjene nastave u sklopu koje se savladava vatrogasni program, program prve pomoći i ekološki program. Kamp vatrogasne mladeži također obuhvaća i rekreacijsko-sportski i kulturni sadržaj.
Program aktivnosti u Kampu provodi se temeljem programa koji sadržava stručno-tehnički dio (zaštita od požara i vatrogastvo, prva pomoć, vježba, vatrogasna natjecanja, ekologija, kvizovi i dr.), sportski dio (obuka plivanja, nogomet, košarka, odbojka, kros, potezanje užeta i dr.) i rekreacijski dio (disco, različita natjecanja, izleti i dr.).

Od Mladež 12-16 DVD Mraclin


Kamp vatrogasne mladeži visoko je ocijenjen, posebno u pogledu mogućnosti novih načina djelotvornog rada s mladeži i poticanja mladih na dugoročnije okupljanje u vatrogasnim organizacijama.


Dio teksta prenesen s HVZ-a.

Od Mladež 12-16 DVD Mraclin




Post je objavljen 21.07.2009. u 16:46 sati.