Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Svpetrvs Fight Night 2



Kako još nema nekog podrobnijeg sportskog izvještaja o borbama sa supetarske večernje gala priredbe "Fight Night 2" evo prenosim što je o tome izvjestio novinar Ivica Radić u "Slobodnoj Dalmaciji". Pa kaže:

Toni Milanović ponio titulu najboljeg u low kicku

Noć borilačkih vještina u Supetru "Fight Night 2" privukla je na atraktivnom okruglom bazenu supetarskog hotela "Kaktus" više od 600 ljubitelja boksačkih i kickboksačkih vještina. U 9 borbi rukavice je ukrstilo 18 najboljih hrvatskih boraca u svojim kategorijama i dobnim skupinama.

Ipak najljepši boksački meč dogodio se u petoj borbi večeri kada su snagu u ringu odmjerili Igor Nešić (BK Zagora), aktualni državni juniorski prvak u teškoj kategoriji i Zadranin Bepo Filipi, aktualni kadetski državni prvak u boksu. Sijevali su udarci sa svih strana. Neizvjesnost je potrajala sve do kraja, a slavio je Igor Nešićm koji je i proglašen najboljim boksačem večeri.

U full contactu, Boris Miodrag je pobjedu u susretu s Teom Kutlešom ostvario knockoutom.

Gledatelji su imali prilike vidjeti odličnu borbu u low kicku između Tonija Milanovića, aktualnog seniorskog državnog prvaka u low kicku i prošlogodišnjeg najboljeg kickboksača na supetarskom spektaklu, i njegova protivnika Ivana Kulića, borca tajlandskog boksa. U furioznom finišu Milanović je uspio osigurati pobjedu. Bila je to posljednja borba u supetarskoj noći borilačkih vještina.

Toni Milanović ponio je titulu najboljeg kickboksača u low kicku. Svi pobjednici nagrađeni su kamenim pokalima.

Večer su uveličali Branko Cikatić, proslavljeni borac, i predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Predrag Znaor te više drugih uglednih imena iz svijeta boksa. Za dobru atmosferu pobrinula se skupina "Amazone" iz Splita koja je izvela performans afro-brazilskih borilačkih vještina s elementima plesa, a oduševile su i mlade bračke plesačice iz skupine "Talent studio".



Eto, u očekivanju sportskog izvještaja i pokoje sličice.



Post je objavljen 20.07.2009. u 18:31 sati.