Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

OČEKIVANJA...




Dakle, vrijeme je odlaska na odmor prije ozbiljnijih priprema i nastupa na 10. HNS veteranskom prvenstvu RH. Što nas očekuje, otprilike znam a što očekujem od LEGA, pojedinačno, pročitajte:
Damir Grünbaum prije svega da se oženi, rastane. oženi... pobogu zakompliciralo se. Ma najvažnije je da redovito i na vrijeme dolazi na tekme (s opremom). Što se igre tiče od njega nikad nisam ništa ni očekivao tako da gotovu uvijek odigra iznad očekivanog.
Dario Skender, očekujem da ga upoznam, napokon.
Mario Perić bi trebao prestati ići na operacije koljena i napokon početi igrati nogomet kako on to zna. Također očekujem točna dodavanja od glavnog veznog, da prestane gurati loptu protivnicima kroz noge i na taj način usporavati igru, da prestane primati svaku loptu vanjskom i da napokon počme zabijati.
Hrvoje Ehman od njega pak očekujem da u ovoj godini napokon odradi pune pripreme kako bi u sezoni 2010/2011. bio iznenađenje lige. Dakle, treba smršaviti 20 kg i kada ga ugledaju nagodinu svi će reći “wow koje iznenađenje”.
Miroslav Nevistić je golman i šta normalan čovjek može očekivati od golmana? Za početak da mu se nikada ne ponovi izdanje iz utakmice LEGE vs LEGE.
Damir Kurtović da prestane investirati te da nema problema sa majstorima i kupcima baš kada su tekme na programu. I da na veteranskom prvenstvu ne dobije crveni karton u prvoj tekmi. Eh da i da opet pobjedi u klađenju sa Ferdom.
Alen Majić, da se ode ispovjedat i prestane govoriti neistine o svom dolasku na tekmu.
Dario Jagarinac da se mane tenisa i shvati da je to sport za starije od 65.
Mario Kovačević da na jednu tekmu dođe zdrav. Bar na jednu, Ma nek se i u trećoj minuti ozljedi ali da bar na jednu tekmu dođe zdrav. Ili bar da me nazove i kaže “nisam ozljeđen” bez obzira što nemamo tekmu.
Zoran Stanić da ovog trena prestane smišljati razlog kako bi se izvukao od odlaska u Poreč. Očekujem ga spremnog. U Poreču.
Darko Ehman da se zaposli i zadovoljan dolazi na tekmu.
Igor Kovačević isto golman i želim da mu nikad ne bude vruće na radnom mjestu. Ni na golu ni u Domi.
Pranjić Franjo e od njega nisam očekivao da će se prihvatiti mjesta pomoćnog trenera Olimpije.
Darko Dumančić da nađe eliksir mladosti i ostane ovakav. Ili još mlađi.
Ilija Pranjić da pokoji put asistira, bar kumu.
Cvejo Ognjenović da se odmori od pronalazaka cvjetnih ledina izrade vijenaca i udeblja 40 dkg. Naravno da nastavi sa svojim fantastičnim “nabacivanjem” zvanim sorry, sorry brate ošla mi preko noge!
Damir Vujić da mu netko kupi novu protezu za koljeno i crnu Shaumu extra shine. Ovako pomislimo da smo i mi stari.
Ivan Oreč da u novoj sezoni zabije bar 15 komada. Slučajno...
Zlatko Bulić od njega očekujem beskompromisnu igru i početak trčanja na prstima jer će mu leđa izgledati tragično kao od jednog mađarskog bankara.
Tihomir Rudež je postao trener juniora NK Osijeka. Wow. Od njega prvenstveno očekujem da prestane urlikati dok karta belu nakon tekme. Igra? On vam nikad nije igrao, on stoji i zabija.
Zvonimir Mihaljević je poslom preopterećen, šogor ga špota, spopale ga i ozljede... pravi veteran. Nadam se samo da će imati vremena i više zdravlja.
Miroslav Matoković Pajo i Ivica Kolar da mi jedan dan dođu sa ispisnicom, brisovnicom i knjižicom kako bi postali samo naši.
Miki Borojević da me više ne zove iz Južne Afike sa hitnog sastanka high managera, da me prestane zvati sa jahti sa izoliranih team buildinga radi spasa kompanije...Pokrenit će mo opet akciju “naučimo ga trčati, tračati zna”
Jadranko Čutura da me skine sa liste blokiranih pošaljitelja sms poruka. Za početak. I da bar na jednoj tekmi odigra mjesto koje smo se prije dogovorili.
Ferdo Kraljević da jednom u životu zabije gol iz prve šanse na tekmi pa makar mi i izgubili tekmu. E da i da opet izgubi opkladu od Kurte.
Damir Periša i Tomislav Steinbrückner e njima želim da ih smjene u njihovim klubovima kako bi mogli dolaziti na naše tekme ili bar da na dane naših tekmi otkažu treninge svojih klubova. Nek biraju. Je brutalno ali brate....
Dubravko Ižaković da dolazi na što više tekmi jer nas uveseljava svojom pojavom a oduševljava svojim ulaskom u igru. Make my day.
Vladimir Čajo da napokon istrči na teren.
Peterson je član u pripremi. Od njega očekujem da nas se ne boji, protivnika još i manje, jes’ njiva velika ali on je ipak poljoprivredni stručnjak. Uvaženi.
Neven dr. Raguž e njemu želim da nikad nema posla
Željko Katavić Beli je fizio. Njemu želim da si sredi zdravstveno osiguranje.

A što vi očekujetze od mene? Izvolite, komentirajte kao anonimci, samo upišite nadimak iako ću ja znati tko si (zato pazi što pišeš :)
Ugodan odmor svima i vidimo se sredinom kolovoza na nekoj njivi sa brankama .... (kojim Brankama???)




Post je objavljen 17.07.2009. u 10:02 sati.