Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/annebonny

Marketing

P o s e b a n - d a n ! !

Sve je počelo 17.7.2006god u 17:50h. Tada je naša Bamboo odlučila pokrenuti svoju blog karijeru. Točno su tri godine prošle i vaša Bamboo je i dalje sa vama. Budući da su se u ove tri godine blogeri mijenjali i vi koji ste trenutno tu još niste ni jednom samnom dočekali godišnjicu opet ću odgovoriti na dva važna pitanja. Zašto adresa annebonny i zašto nadimak Bamboo. Pa krenimo.

Image Hosted by ImageShack.us


Zašto naziv annebonny?
Kao što ste se već mogli nekoliko puta uvjeriti ludujem za piratima! Tako da i adresa bloga ima veze sa piratima!
Anne Bonny i Mary Read su bile dvije najpoznatije piratkinje! Anne Bonny je rođena u Dublinu, udala se za mornara Jacka Bonnyja koji je bio loš mornar. Jack ju je poveo u Nassaou gdje se zaljubila u vatrenijeg Calico Jacka, koji je naravno bio pirat! U Calico Jacka je bila zaljubljena i Mary Read. Tako da se Calico nalazio na brodu sa dvije žene koje su ujedno bile najžešći članovi njegove posade! Calico je plovio pred obalom Jamajke kad ga je zaustavio kapetan Barnet, lovac na pirate! To je bio kraj za slavnog C. Jacka i njegovu posadu, uhvaćeni su i poslani u glavni grad Jamajke gdje su im sudili! Svi muškarci su obješeni, ali Anne Bonny i Mary Read su se izvukle! Naime uspjele su zatrudnjeti, a prema zakonu se ne smije objesiti žena sa nerođenim djetetom koje je nevino!
To vam je bilo ukratko o mojoj naj piratkinji Anne Bonny, na netu ima dosta podataka o njoj ako nekog zanima opširnije o njezinu životu.

Zašto nadimak Bamboo?
To vam je skraćeno od Bamboocha jer je moj najdraži gazirani sok bila Fanta! Nije važno koji okus samo da je Fanta! Prije sam stalno bila na Fanti tako da su me frendovi prozvali Bamboocha i nekako je došla skraćenica Bamboo! Bamboo još znači bambus, e sad to može biti trska koju papaju pande ili onaj fini sokić koji piju mladi! Kako vam drago,hehe. Sada već dvije godine ne pijem gazirano ali ime Bamboo je već ušlo u legendu, hehe.

Image Hosted by ImageShack.us


Tradicija
Svake godine na ovaj dan spomenem najdraže blogere ali danas ćemo promijeniti tu tradiciju. Spomenuti ću blogere koji su me osvojili svojom iskrenošću i dobrotom, a nažalost više nisu u blog svijetu. Srećom nismo izgubili kontakt, čujemo se preko facebooka. Adrian i Marina puno vas pozdravljam i ljubim, bili ste mi najbolji blogfrendovi, a sad ste mi među dražim facefrendovima. Evo dočekali ste i treću godišnjicu samnom. rofl

Novosti
E da, ovu subotu idem u Dubrovnik na 2 tjedna. Svake godine ljetujem u Dubrovniku, jedva čekam. Bez brige neću vas blogere zaboraviti, javim vam se čim se vratim. Vi mi budite dobri i slobodno mi ostavljajte komentare tijekom ova 2 tjedna, imam net u Du tako da ću vam odgovoriti čim sitgnem.
Love ya all kiss


Post je objavljen 17.07.2009. u 09:52 sati.