Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/defton

Marketing

Za Nju

Image Hosted by ImageShack.us


Budim se, u zagrljaju jutarnjeg sunca,
Zbunjen, lagano otvaram oči,
A postelja me još čvrsto drži za tvrdi krevet

Promatram zrnca prašine, koja se poigravaju
Na zamah svakog moga pokreta,
Kao da plešu, čini se, pokazujući mi da ipak
nisam sam

Uronjen u misli o njoj, prekstim se
I zazovem Božji blagoslov,
pitam se hoću li moći bez nje,
Jedine koja me u ovom svijetu razumije
Bez nje, moje utjehe i moje potpore

Iskazah molitvu svoju:
Oče, čuvaj ljubav moju...

Za Bubi moju! :)

Da, dragi moji blogeri, ostao sam sam, svi su otišli, cimeri iz doma, djevojka mi je kući otišla, jutros sam predao za dom koji neću dobit, iako sam sve dao u roku. Dobio sam utorak titulu sveučilišni prvostupnik (baccalarius) inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije, više nisam student do 10. mjeseca, gdje ću opet morati ići dvije godine za magistra. Samo Bogu mogu zahvaliti na svim čudesima koje sam doživio na ovom faxu, mislim u roku ovaj fax zgotoviti može se samo uz pomoć Božju.

Proslavio se Gospodin i na taj način u mome životu kroz ovaj moj fakultet, jer ja ništa ne prepisivam slučajnosti.vjera u Isusa mi pokazuje da ništa nije slučajno zbog toga jer je sve u Njegovim rukama, toliko sam toga ove godine radio i sadržaja imao izvan faxa (s tim da sam nedjeljom odlučio ništa ne raditi tj. jedan dan manje, dao sam ga Gospodinu jer ipak je to Njegov dan). Molitva moja i molitva drugi, žrtva i trpljenje, otvorilo mi je toliko pouzdanje u Njega, da mu se jednostavno cijeli želim predati, moj život pomalo poprima riječi Apostola: „Ne živim više ja, nego Krist živi u meni!“ (Gal 2, 20).

Sada idem kući u Tomislavgrad, s obitelj provesti vrijeme. Pa 01.08 onda u Međugorje na Mladifest 2009, samo s vrećom za spavanje i nešto robe i novca za hranu s potpunim pouzdanjem u Božju providnost tako do 06.08! Dragi blogeri sve vas pozivam da se odazovete na taj festival da odete do Gospe i vidjet ćete kako nas ona voli, mene je dolje dotaknula i srce mi je otvorila za Isusa, u Međugorje je ostao moj prošli život.
Tamo sam upoznao Paddy Kelly-a iz Kelly Family koji se sada zove John Paul Mary Kelly (Ivan Pavao Marija) i svećenik je. Poslušajte njegovu priču (napomena - ovo je samo prvi dio kompletnu priču imate na youtube.com, ili u mp3 formatu ovdje!:



A u ovoj prostoriji sam bio i ja (ovo sam sasvim slučajno sada našao na youtubu ajme, jako sam sretan sada, Bože hvala Ti).

MOLIM VAS pogledajte ovaj video:



Dok je pjevao ovu drugu pjesmu Thanking Blessed Mary prvi puta sam iskreno zaplakao u životu, jer sam vidio čovjeka koji je uronjen u Božju ljubav u cijelosti, radujte se sa mnom jer ja sam izvan sebe trenutno zbog ovoga video!
O kako ja volim Gospodina! :)

Više o festivalu možete pročitati ovdje: Mladifest 2009!.
Image Hosted by ImageShack.us


Bog vas blagoslovio! :)


Post je objavljen 16.07.2009. u 12:34 sati.