Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken7

Marketing

don't leave me die...

Image and video hosting by TinyPic

predugo. nisam ovdje bila predugo. i iskreno, nema nekog posebnog razloga. možda manjak inspiracije. vjerojatno. ali i vremena. a sad, sad imam vremena. :) da se pohvalim, dala sam sve ispite i sad imam cijelo ljeto pred sobom.
i trudim se uživati. ide mi malo teže jer sam si neka trula, ali bit će bolje. malo me muče neki zdravstveni problemi, iako to možda i nisu, ma nema veze...od sveg onog živciranja u toku godine (jer sam jednostavno takva) malo je varirala kilaža, tj. nije varirala nego je jednostavno pala, pa... uz sve je još i to :) uglavnom, slabije se osjećam zadnjih par dana, fizički. a psihički, puno puno bolje nego prošle godine u ovo doba.
i sretna sam :) a za to je zaslužna jedna jedina osoba koju volim najviše na svijetu :) i što je najvažnije, tu je. kraj mene. ne trenutno, ali je :) i to je to ljudi moji, to je TO.
a što radim? pijem čaj u sred ljeta, čitam. nadoknađujem ne čitanje cijele godine. s obzirom da me netko podsjetio na blog :) odlučila sam napisati riječ dvije. nema baš neke kreativnosti. zapravo ni malo. možda dođe.
trudit ću se češće doći.
sve vas puno pozdravljam

Post je objavljen 14.07.2009. u 16:28 sati.