Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dida99

Marketing

VK Primošten, sezona 09

Stiglo je dugoočekivano ljeto i primoštenska sezona opij...pardon, vaterpola.
Dočekali smo je u nešto boljem stanju nego šta nam je država - mi doduše upravu još imamo, ali pristaše su sve slabije i nemočnije.
Prije svega, čestitke prešidenteu Gaku na kćerkici, malome Vulku na zasnivanju radnog.. pardon... uglavnom oženio se, i pir je bio sjaajan.


Odigrali smo memorijalni turnir za našega Denisa i teško shvaćamo da je pet godina prošlo otkad se preselio gore. Još nam se smješka istim žarom, još nas njegov osmijeh grije u srcima, samo smo mi postali stare kuke šta sve rjeđe zakopčavamo zadnje dugme na hlačama i šta sve manje razmišljamo o sportu osim kad čekamo neki zgoditak na kladionici.
Svakako, kako i predviđate, nismo obranili naslov od lani, dapače osvojili smo prvo mjesto ako ćemo gledat poredak odostraga. Ništa posebno vrijedno pamčenja šta se samog turnira tiče osim što je naš mladoženja umalo isprovocirao prekid zbog batinjanja suparničkih igrača. To što je prvo šakom u vodi, a potom nogom na suhome prebio jednog momka nema nikakve veze s tim da se subotu prije oženio.

Dan prije turnira smo međutim okupili razbijene snage i uložili napore da ovog ljeta poslije pijanih noći imamo krov nad glavom. I ta činjenica kazuje koliko smo ostarili, al jebiga. Naš opjevani get zadnjih je godina čamio tužan osim kad bi rijetko naložili kakav ukradeni panj i omastili brkove slasnim zalogajima. Uf, odma sam se sjetio onih bifteka od lani, ponovilo se stoput dabogda.
http://img40.imageshack.us/i/dnboravak.jpg/
http://img40.imageshack.us/i/spsoba.jpg/

Radna ekspedicija stigla je u petak popodne naoružana laminatom, farbom, alatom i novim krevetima. Pošto smo nabrzinu rješili tekuća pitanja prionili smo poslu.
http://img11.imageshack.us/i/83081583.jpg/
http://img269.imageshack.us/i/laminat.jpg/
http://img352.imageshack.us/i/mudantine.jpg/

Drva smo ovaj put imali napretek, pa smo po završetku omastili božanstvenim ćevapima ispečenima na donjoj dasci od kreveta.
Recept dana: ćevapčići
Razjebite stari krevet, rastavite ga na proste faktore i bacite kroz prozor da se što bolje usitni. Naložite dasku koju ste mrzili jer niste mogli ispružiti noge na način da lakirana strana bude okrenuta prema gore. Na žeravu položite gradele s ćevapima. Nakon 5 minuta ih okrenite, a nakon još pet počnite trpat u justa.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Iz geta je štošta izašlo za potpalu računajući i uplatnice SDK iz 84. što svjedoči činjenici da se u mračno doba socijalizma davalo u najam i objekte bez kanalizacije.
http://img17.imageshack.us/i/uplatnice.jpg/
Svakako, pauci kapitalci, gliste i ostali starosjedioci morali su preseliti na donji kat gdje se nismo usudili praviti zahvate u prostoru, bar ne bez vatrogasaca, deratizacijske službe i hitne pomoći.
Najveći radnik među jednakima bio je naš goalkeeper Tonino, al je on ispao i tragičar jer se jedini nije odmorio u čistom prostoru nakon teške noći. Naime, zasmetala mu je Sinova noćna opereta pa je san potražio u donjem, gorespomenutom "apartmanu". Ja sam srećom navikao na Sinovu noćnu muziku, uostalom, ionako je nikad ne slušam priseban.

Svakako, u nedjelju započinje treća hrvatska vaterpolo liga, a junaci iz Primoštena na domaćem će Madraču ukrstiti koplja sa novacima u ligi - ekipom Žaborića. Raport obećavam do kraja godine.



Post je objavljen 13.07.2009. u 14:10 sati.