Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/daisymae

Marketing

svašta nešta

Dragi moji,
nije me bilo stvarno dugo i evo ovim pismenim putem vam se ispričavam :)

Svašta nešta mi se izdogađalo...

Na poslu sa očvrsnula, na faksu sam popustila haha ali ostalo mi još 4 ispita, pa zadnje i najvažnije ZARUČILA SAM SE :)))

Nakon 6 godina i 8 mjeseci veze moj dečko se odlučio napraviti najveći korak u svome životu :)
Poklonio mi je najljepše cvijeće - ivančice- i pitao BEYB, DALI SE ŽELIŠ UDATI ZA MENE??

Ja sam taj dan bila neobično živčana (seka dok ovo bude čitala reći će da sam uvijek - neobično- živćana ) ali odmah sam se deodživćanila i naravno pristala!

Pričali smo puno o ženidbi no nisam točno znala kada će napokon doći i pitati me tako da krenemo u potagu za salom, vjenčanicom i ostalim glupostima da zadovoljimo želje naših roditelja :) jer da je po našem mi bi samo otišli u crkvu i vjenčali se. No, dobro ja ipak više želim da mi na vjenčnju budu svi dragi mi ljudi pa da i oni sudjeluju u meni najljepšem danu u životu!

Imam iskustva sa time jer mi se seka udavala prošle godine pa znam cijelu proceduru od zaruka do svađe sa starcima i mamine slavne rečenice "KČERI, NISI U BAJCI" :)))

Išli smo birati prstenje.
Ajme kako je to teško birati. Ima ih toliko puno no mi smo odmah izabrali no ipak smo morali vidjeti sve što se nudi pa više nismo znali koji je ljepši. Iskreno, jako puno prstena ima koji su prekičasti i nisu mi za cijeli život tako da smo mi izabrali najjednostavniji. Bijelo zlato sa crtom žutog. Ja nebi bila ja da nisam stavila na njega jednu točkicu crvenog češkog granata tako da mi ide uz naušnice koje mi je moj zaručnik poklonio za jednu od godišnjica hehhe neznam stvarno za koju :))
Zlatar mi je rekao da sam jedina koja će imati granat na vjenčanom prstenu a meni je baš zato drago :))


Post je objavljen 12.07.2009. u 11:02 sati.