Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

And he's done it again...


Sjećate li se brucoških dana, kako nam je bilo neobično kad bi nas svi oni profesori oslovljavali kolegama? Ono, lik je akademik, doktor nauka, dva faksa završio, radio s Niels Bohrom, sedamdeset godina u guzici ima, a tebe, mulca ili mulicu od niti dvadeset, zove kolegom! I gotovo u svakoj generaciji zezne se neki tudum, zavaran prividom akademske ravnopravnosti, pa zapita: "Oprostite, kolega profesore,..."

Na to bi mudri profesor napravio značajnu stanku, puštajući da smisao izreke "Što dolikuje Jupiteru..." treperi nad zamuklim auditorijem, a zatim bez dodatnih komentara odgovorio na pitanje.





Slično, juče se našem ministru financija Ivanu Šukeru omaklo za guvernera NBH reći: "Kolega Rohatinski".

Pustit ću vas da na trenutak kontemplirate o đonu od obraza tog međeda, kojemu se ovaj gaf ne dešava prvi put, prije nego što vas, bez komentara, upoznam s dosadašnjim rezultatima ankete portala index.hr s pitanjem "Tko može Hrvatsku izvući iz krize?", po kojemu je u 32000 klikova, nakon Supermana (s 23% glasova), najviše povjerenja dobio upravo Željko Rohatinski (19% glasova). A pogledajte do kojeg se postotka dobacio Šuker.


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 11.07.2009. u 13:13 sati.