Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

PRVI PUT

Primjetio sam kako većina muškaraca ne želi priznati s koliko su godina prvi put spavali sa ženom ( djevojkom, curom, ), ili namjerno govore ne istinu ne želeći da ih društvo ismijava. Meni nije ni najmanji problem priznati da sam prvi spolni odnos imao "tek" u svojoj 20.-oj. Nije da nisam mogao prije, bilo je prilika, ali nisam tada bio spreman na takav korak a niti sam to želio učiniti sa osobama koje nisam volio. Do dvadesete sam uglavnom ljubio djevojke i milovao ( zašto mi se sviđa ta riječ MILOvanje??? ?) ih po mjestima gdje bi mi dopustile. Neke su davale više slobode a neke manje, u svakom slučaju davale su. Svi se vole milovati!! He he!
Moja prva ( koja će to uvijek biti - prva ) zvala se Anabela i živjela je u gradiću Maia - 7km od Porta. Upoznao sam je u istoj tvrtci u kojoj sam i ja radio. Ona se zaposlila tjedan - dva poslije mene. Po njenim riječima osvojio sam je na prvi pogled ( ona mene nije ), iako mi nije rekla zbog čega točno. Da li zbog očiju. šarma ili činjenice da nikad prije nije upoznala Hrvata,ne znam. Uglavno zatelebala se u mene, a kako nisam imao pametnijeg posla ja sam se spetljao s njom.
Prvi put sam učinio s njom i nije mi bilo nešto extra dobro iako se u danom trenutku nisam ni najmanje žalio, he he!
Hoću reći, nije ispalo kako sam zamišljao da će biti! U redu, bili smo zapaljeni jedno za drugo i sami u kući. Njeni su se starci trebali vratiti s posla i nije bilo puno vremena za romantiku, već smo odmah prešli na "stvar!". U sekundi smo se razodjenuli i igra strasti je počela... i završila.. Budući da sam ja veeelikiiii ljubitelj sexa ja sam htio još ali bilo je preriskatno! Mada me uzbuđivala pomisao da nas mogu zateći njeni starci ( malo perverzno ha ), ipak nisam inzistirao jer je njen stari ipak bio mrga. Tako je eto bilo meni prvi put!
Drugi put je bilo puno bolje, kao i svaki put poslije toga ali to je već neka druga priča!!

Post je objavljen 10.07.2009. u 11:26 sati.