Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Potpićanci spremni za novu sezonu

U zgradi općine Kršan u četvrtak, 9. srpnja 2009. godine održala se konferencija za medije na kojoj su predstavnici kluba MNK Potpićan 98 odlučili s medijima podijelitit sve vezano uz klub, kako i priliči državnom prvaku.
Prvi je progovorio, opet kako i priliči, predsjednik kluba, Branko Katičić koji je pozdravio sve prisutne i objavio najveću novost a to je je dolazak proslavljenog slovenskog reprezentativca i bivšeg kapetana slovenske reprezentacije, Milivoja Simeunoviča. Milivoj, iako je bio najavljen, ipak nije prisustvovao na sjednici zbog bolesti, no najavljeno da će na sljedećoj konferenciji biti i on prisutan. Također, objavljena je i suradnja s španjolskim proizvođačem sportske opreme imena „Joma“ s kojim je potpisan jednogodišnji ugovor. Nakon što je predsjednik kluba spomenuo i problem dvorane koja je u lošem stanju godinama i upitnost igranja u njoj sljedeće sezone, predao je riječ treneru kluba Zoranu Perušku.
Trener je monolog započeo s planom priprema koji je sljedeći; namjeravaju se odigrati još 2-3 manja te jedan veliki turnir, i to onaj u Splitu, poznati Torcida Kup, te bi nakon toga na red došao odmor od desetak dana, a zvanične pripreme za novu sezonu počele bi 15.kolovoza kada bi se počelo sa kolektivnim posjetima teretani te treninzima u dvorani. Peruško je objavio i protivnike u prijateljskim omjerima ovog ljeta. Tako su na rasporedu sljedeće utakmice :

21. – 23. kolovoza – međunarodni turnir u Debrecenu u organizaciji MVFC-Berettyóújfalu-a
04. rujan – prijateljska utakmica protiv Puntar Tolmina u Tolminu, Slovenija
06. rujan – prijateljska utakmica protiv Puntar Tolmina u Labinu, Hrvatska

Trener je nadodao da su u planu još jedan-dva prijateljska susreta od kojih će jedan biti sa jednom od talijanskih malonogometnih momčadi iz vrha ljestvice.
Isto tako, potvrđeno je da odlazaka igrača iz kluba neće biti, ali i da se vrata kluba polako zatvaraju, odnosno da se neće tražiti daljnja pojačanja. Na upit, koje su ambicije kluba u ovoj sezoni, predstavnici kluba odgovorili su da je cilj prolazak u elitnu grupu Uefa Futsal Cupa i da je to jedino o čemu sada razmišljaju jer idu „korak po korak“.





Post je objavljen 09.07.2009. u 20:39 sati.