Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

********** PLANIRANI NASTUPI *********

Evo novi post, kao što sam i obećala...
Nadam se da se lijepo provodite na ljetnom raspustu, ja vam jako zavidim jer je kod mene sezona ispita, ali eto do petka i ona i ja idem na mali odmor, ali ne dugo jer već 15.07. nam kreću treninizi i pripreme za jedan od važnijih nastupa ove godine a to je DAN NAŠEG GRADA- ILINDAN.
Nadam se da ćete ostati u gradu, jer vam ovaj nastup najavljujemo kroz cijelu godinu. Oko 15-tog ću vidjeti s načelnikom koje su točno naše obaveze kako bi se što bolje pripremile za taj nastup i odradile ga na što bolji mogući način. Stoga, iako ste na raspustu uzmite ponekad štap u ruke :)
Znači, 19 i 20.07. su nastupi vezani za Ilindan. No, ima tu i još jedan nastup.
Naime, zvali su nas iz organizacionog odbora ljetnog frestivala koji se održava u Visokom. Pozvali su nas da 20.07.- na sami Ilindan nastupimo i u Visokom. Nastup bi se trebao sastojati od defilea kroz grad i naših 30 min programa. U Visoko idu juniori i seniori, dok će kadetići uživati u igricama u našem gradu. :)
Ovaj nam je nastup jako bitan jer trebamo opravdati našu kvalitetu. Organizatori su rekli kako su čuli kako smo imali odličan nastup na Kids festivalu, pa su nas odlučili pozvati da uveličamo njihov festival.
Točan termin i mjesto prvog treninga bit će naknadno objavljen...
E da, i juniorke moje obećajem nastup na jednom turniru, no dok se to ne ostvari i ne realizuje neću vam ništa otkrivati :)- moram održati svoje obećanje
Evo čim uspijem neki video skinuti sa CD stavit ću ga obavezno na blog, jer ću i dalje stavljati neke zanimljive slikice i video-a.
Uživate, pusaaaaa

E DA, I ZA SAMI KRAJ konačno naš Savez ima blog... adresa je smfbih.blogger.ba- pa posjetite

Post je objavljen 06.07.2009. u 20:48 sati.