Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

Kraći tekst o mojoj prijateljici Doni - i svima nama (2)


Dona se, dakle, sažalila nad Jadrankom Kosor. To je lijepo, i ljudski, kad vidimo kako je po forumima cipelare i krvna joj zrnca prebrajaju dežurni idioti i fašisti. Ali Dona ne treba dozvoliti da joj sažaljenje zamagli perspektivu - gospođa Kosor je svih ovih godina u vrhuški stranke koja čitavo vrijeme to zlo raspiruje i iz čije je sjenke sva ta pobačena fašistička gamad izmiljela. Nije važno što se nije nakrala kao drugi, što je bila radišna i vjerna, sav taj njen prekovremeni rad za HDZ služio je kako bi se ovaj narod držao u jarmu zabluda i strahova, kako bi ga se što duže moglo šišati.

A sada se i tome približava kraj, ostriženo je i oderano gotovo sve što se moglo, i sad kad ovoj jadnoj raji konačno do mozga dolazi ono što je sve ove godine potiskivala, sad bismo se kao trebali suspregnuti vođeni političkom, spolnom i rodnom korektnošću.

Da, Sanader odlazi ko zadnja pizda, još nam se i podsmjehujući, a mi moramo puni razumijevanja priznati kako je to njegovo osobno pravo. I još će godinu dana đubre primati punu plaću, a na nama je da iskažemo poštovanje prema usranim zakonima jebene Republike Hrvatske, koji mu tu pogodnost omogućuju.

Da, njegova vidljivo nesposobna (ne spolom, nego pameću, znanjem, stranačkim okruženjem koje ne može i ne želi promijeniti) nasljednica preuzima vlast i amenuje dokazano loš kabinet, a naše je da šutimo, poštujući demokratsku proceduru koja je njenu stranku, ako već ne i nju prije dvije godine dovela na vlast.

I to još po izbornom zakonu koji je omogućio najprizemnije kupovanje glasova i izbornu manipulaciju glasovima "dijaspore", što trebamo trpiti, jer naši izabrani predstavnici, uljuljkani privilegijama koje su si sami izglasali, nisu smogli obraza i snage da sramotni izborni zakon poprave.

Da, okruženi smo nesposobnim, ali bahatim aparatčicima, izmišljenim PTSP - prvoborcima i invalidima, sistemskim svetim kravama svih vrsta, bezobrazlukom, korupcijom i fušerajem, trošeći naše oskudne plaće, vrijeme i živce na podmićivanje svete državne administracije, svetih liječnika i sudaca kako bi radili svoj posao, jer tako to mora biti.

Promijenili su nam jezik, povijest, folklor, himnu, vjeru, jednostavno, dekretom, ništa nas nisu pitali - a mi smo šutjeli, jer vlast najbolje zna. Šutimo i dalje - grintanje se ne računa - jer su pogasili sve ferale slobodnog novinarstva, stvorivši medijski monopol.

I onda najednom, tko zna zašto, seronje iz HDZ su napravile grešku. Potcijenili su svoj puk. I sada to treba iskoristiti, dok među njima traje pomutnja treba ih tresnuti svim raspoloživim sredstvima, jer tko zna kad će opet doći takva prilika. Američki Washington Times poručuje: Ivo Sanader i njegovi suradnici moraju u zatvor, a naše do kože ostriženo i mjestimično krvavo stado zbunjeno ali uviđavno bleji na pustopoljini.

Dona i ja, i svi mi naprosto moramo nadići taj uvjetni refleks pristojnosti. Toliko su nas šamarali da nam se manta od okretanja drugog obraza. Što mi je prekjuče rekao jedan pametni mladi student: jebo ja demonstracije di se ne slupa neko staklo, i di neki auto ne svrši u moru.

Treba natjerati onu mlitavu opoziciju da konačno jednom stvarno oponira. Jebem ti, kad vidim onog Keruma - nije pametan, ni elokventan, niti lijep, ali ima rudimentarni politički nagon razvijeniji od većine tih naših profesionalnih kvazipolitičara - pa dan poslije Sanaderove abdikacije osniva stranku za izlazak na predsjedničke izbore, shvaćajući da je na djelu preslagivanje političke scene.

Ako ovu situaciju iskoriste razni Kerumi, dok mi jamramo o ljudskim pravima svakog HDZ - ovskog govna, stvarno smo zaslužili dva jaja na oko...

Image Hosted by ImageShack.us


... i kurac u čelo!


Post je objavljen 06.07.2009. u 21:48 sati.