Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

hebem ti državu, politiku, bananu, nezaposlenost, nestašicu para i nesposobne vođe!

E ljudi moji, već vam neko vrijeme pokušavam napisat novi tekstić, al jednostavno ne stignem.
Izdogađalo se svega i svačega, dobrog jako malo, al kaj sam mogla očekivati i našoj banana državi. I još je gosn premijer pobegel glavom bez obzira, zakej pitaju se svi... Zato da ne potone ujesen sa svima nama. On je dal otkaz al bude mjesecima prima 20 i nekaj tisuća kuna plaće, šofera, tjelohranitelje i ostale beneficije... HALO!!!! otkud?? on je dal otkaz, nema nikakvih prava!

Nego, da se ja vratim na moje pustolovine. Trebala sam ovaj post nazvati: kako preživjeti bez prihoda..
Da, dobila sam otkaz, zatvara se ured u Zg, ured koji sam ja podigla na noge, od nule ga stvorila. Nova kolegica ostaje u firmi, i radit će od kuće, a ja sam im prevelik trošak (ja, sa svojim minimalcem od 4 i pol soma kuna za nekog ko je završil faks, a ona od 12 soma kuna im nije prevelik trošak). Tako da sam od ovog mjeseca službeno povećala statistiku nezaposlenih u Lijepoj našoj!
Čekam papire iz firme da se mogu prijavit na burzu, a i još su rekli da budu ukinuli naknadu s burze jer ima je blagajna prazna! Mrš gamad, prodajte bemveja i ukinite Sanaderu povlastice pa budete imali meni za mizeriju mjesečno isplatit.

Jedna dobra stvar je da se selimo, doduše u kuću koja se prodaje, ali dok se ne proda bit ćemo tamo. Sad imam posla oko sređivanja, moramo to upristojit i dovest na razinu dostojnu za boravak u kući. Nadam se da se ovaj tjedan konačno selimo.
Kapara za stan... dogovoreno je da nam ju vrate natrag, ovaj tjedan bi nam trebali dati te novce, mada neš muljaju da bi oni taj iznos umanjili za pdv, bla bla bla... Da ih ne bi sanjala, kolko sam dala, tolko hoću natrag! Uglavnom, zgradu nemaju namjeru završiti i neke njihove bolesne spike...

Prošao me šok, trudim se normalno dalje nastavit živjet, al me brine financijska strana priče. Da mi je barem iskopat neš na crno..


Post je objavljen 06.07.2009. u 12:11 sati.