Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/svijetbiljaka

Marketing

Donirajmo 3,66 kuna za neovisno novinarstvo

Jako rijetko gledam TV i danas igrom slučaja naletim na emisiju «Nedjeljom u 2» i odgledam je do kraja impresionirana novinarom Hrvojem Appeltom koji ima dovoljno hrabrosti da unatoč otkazu, prijetnjama i ušutkivanju, iznese u javnost sve ono što je saznao kao istraživački novinar o korupciji, kriminalu te sprezi medija i političara u Hrvatskoj.

Više možete saznati tu

index

I nakon ovog, pitam se, u što smo se svi mi pretvorili?
Zar je ovom zemljom zavladala mafija, kada iz straha za svoje jadne egzistencije toleriramo kriminal, korupciju , iskvarenost i lažljivost političara?
Zašto šutimo i ništa ne poduzimamo već preko TV-a mirno promatramo kako se premlaćuju novinari koji imaju toliko smjelosti da samo rade svoj posao, jasno i glasno kažu ISTINU i ČINJENICE?
Zar nas nije sram?

Trgnimo se iz apatije i učinimo nešto, podržimo Hrvoja Appelta koji pokreće projekt neovisnog novinarstva koji će financirati sami građani.
Za to nije potrebno puno, dovoljno je da pošaljemo SMS poruku tj. utipkamo riječ SLOBODA i pošaljemo je na broj 66478. I to košta 3,66 kuna sa uključenim PDV-om. Pod nazivom Glas Glasova nalazi se na facebooku osoba kojoj dugujemo puno više.
Post je objavljen 05.07.2009. u 23:27 sati.