Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Sparno...

Vrijeme je neko sparušeno i nervozno. Jučer popodne pljuščina u Novigradu, kod nas šest i pol kapi. Dovoljno da rastjera šetače. Jutros je u 7 h bilo preko 24°C, pa se skupili oblaci pa opao pljusak. I sad je još sparnije... Pih.

Dani se vucaraju. Velika je prošla u gimnaziji, danas se upisala. Prijavilo se bilo četrdesetak učenika, neki samo za opću gimnaziju a neki i za druga usmjerenja. Tako da će najvjerojatnije u drugom roku svi biti upisani negdje. Srećom da je ovo mala sredina i da nije frka za upis kao u zagrebačkim i nekim drugim gimnazijama.

Mlađa od jučer sudjeluje na rukometnom turniru "Eurofest" u Izoli. Natjecatelji – godišta od 1990. do 1999. Česi, Slovaci, Poljaci, Šveđani, Francuzi, Norvežani, Mađari, Danci, Španjolci, Janezi i Hrvati. Kaže Mlađa da ima i Kineza i Japanaca. Savjetujem joj da izmijeni e-mail adrese s nekim protivnicama, nek se s nekim dopisuje. Mhm, moš mislit...

Prijatelji bili uplatili za svoje dvoje djece ljetovanje u kampu California, u Savudriji. Da se djeca odmore od roditelja, steknu nova poznanstva i nove vještine. Riječ je o internacionalnom dječjem ljetnom kampu u kojem se govori isključivo engleski jezik. Organiziran je u duhu američkih ljetnih kampova, prima djecu od 7 do 17 godina. Pruža hrpu aktivnosti, sportskih, umjetničkih, djeca su angažirana cijeli dan. Uglavnom, klinci su oduševljeni. Puno naučili, družili se s mladim Europljanima, zadovoljni smještajem, tretmanom i hranom. Ima još nekih sličnih kampova u nas, npr. ljetni sportski kamp na Bjelolasici, Obonjan – otok mladosti, Zaostrog, "Euroclub" internacionalni kamp za mlade na Šolti, Sunčano selo na Bilogori, sportski ljetni kamp na Bjelolasici... Tko zna, ako padne koji loto zgoditak, makar mi i porez uzeli, možda nagodinu Potočnice provedu dio ljeta u takvom okruženju.

Post je objavljen 02.07.2009. u 17:23 sati.