Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tears4songs

Marketing

Stojim na palubi svog broda i gledam...

Za tri dana idem na more. Neće me biti otprilike deset dana mislim. Mogao bih ostati tamo do kraja ljeta i nakon, no bilo bi fer da se vratim prije druge ture, no vidjet ćemo još.

Nisam si išao na završne testove. Zašto?
Nisam se odlučio za fakultet. Niti najmanje. Najsočniji mi je Engleski i engleska književnost, no to mi je više jer volim pisati. Mogla bi i hrvatska književnost, no znamo mi ovdje neki kako našem Filipu hrvatski ide :D. NO uglavnom, nisam se odlučio. Mislim pauzirati godinu i raditi s tatom/negdje i učiti za neki fakultet. A tako, kako nisam odlučen, neću sada polagati završne i dobiti loše ocjene, nego ću u jesen. Sada (skoro) svaki dan ponavljam malo po malo sve do jeseni kada ću to položiti u dva tjedna. Petica je petica, hebiga :D

Nda. Nisam baš oduševljen, no kaj ćeš.
Razmišljam o tome da otvrdnem vještinu flambiranja i zaputim se u neki hotel/restoran u ZG koji pruža takve usluge, no mislim da neću naći tako nešto, ali opet, tko zna. Filip uvijek zmiksa nešto.

Ljeto... vrijeme da se nađem sa drugim ljudima.
Sada bi tu bilo blog dogovaranja, no makar nema niti približno toliko ljudi ove godine, imas vas nekoliko sa kojima bih s evolio upoznati ili ponovno vidjeti :)

I tko bi rekao. Nakon tri godine čuvanja, moj gotički ten odlazi. Hah... nedostajat će mi u noćima vampirskih inspiracija :D


Post je objavljen 01.07.2009. u 17:26 sati.