Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perdido

Marketing

Kako sam dobio novi broj Men's Healtha

Prije koji dan...
Već sam bio lud od toga što su nam obje blagajnice bile u popodnevnoj smjeni, pa sam ja morao biti cijelu smjenu na blagajni, ali preživjeh.
I tako radim posao za koji me plaćaju - poslužujem ljude, ovaj puta na blagajni i već mi dosta svega za taj dan... Kad u redu spazim pomalo poznato lice. I konačno frajer dođe na red, ja uredno poskeniram proizvode i tako sve OK... I razmišljam si ja u glavi da li je to on ili nije. A i tetovaže su mu tu, pa i brada, ali malo mi je starije izgledao nego na slikama... I konačno mi pruži svoju American karticu i provučem ju, pogledam na nju i uvjerim se da sam u pravu - glavom i b.r.a.d.o.m. glavni urednik Men's Healtha, Krešimir Šego.
I započnem razgovor s njim tipa da li još uvijek radi u MH-u, a on malo zbunjen upita kako znam... Na to ja nastavim kako sam ga kupovao od prvog broja koji je izišao u Hrvaskoj, ali da ga na žalost već dugo nisam imao u rukama. I naravno pohvalim ih, općenito časopis koji mi je zbilja fenomenalan, on se zahvali, uzme račun uz smješak, pozdravi i ode.
Nastavim dalje raditi posao, kad evo ga natrag nakon minutu, dvije i pruža mi novi broj časopisa u ruke. Ostadoh sav u čudu i iznenađen gestom. Ne znam je li ga kupio na kiosku pred dućanom, pa mi ga je donio ili je imao koji primjerak u autu. U svakom slučaju - Krešo, hvala ti!

Image Hosted by ImageShack.us

Sve brojeve koje sam ikada kupio uredno čuvam doma. Časopis je zaista odličan i mislim kako ću ga ponovno početi kupovati. 30ak kuna mjesečno izdvojiti zaista nije puno za odličan rad ljudi koji ga kreiraju. Svaki sam kupljeni broj pročitao od korice do korice, kao knjigu. Pregršt svježih informacija i zanimljiva štiva...
Zaista me nitko nije toliko oduševio kao on... Gotovo nepoznat čovjek, a inače mi dolaze poznate face u dućan kao primjerice Mirko Filipović, Renata Sopek, Aleksandra Grdić, Danijela Dvornik, Jacques, Indira, Marko Grubnić (iliti Modni Mačak) i još neki...

Post je objavljen 29.06.2009. u 23:55 sati.