Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ben-10-cool

Marketing

Nešto o vanzemaljcima

Rukati (Four Arms)
On je najsnažniji junak i najbolji Benov izbor kada je potrebna sirova snaga za rješenje problema. Uz njegove 4 snažne ruke i ogromnu mišićnu masu, poput oklopa ga štiti i njegova gotovo neprobojna koža.

Image and video     hosting by TinyPic

Prikaza (Ghostfreak)
Prikaza je pomalo mračan izvanzemaljac koji ima moći poput duha. Može prolaziti kroz zidove ili biti nevidljiv. Njegov sablasni izgled idealan je da se utjera strah u kosti baš svakom protivniku. Zapravo, čak se i Ben naježi kada se pretvori u Prikazu.

Image and video hosting by TinyPic

Siva tvar (Grey Matter)
Najmanji, ali zato najpametniji Benov junak. Sastav kože omogućava mu da se prilijepi za bilo kakvu površinu. Kao takav je idealan za poslove špijunaže ili praćenja. Osim toga, može znatno povećati Benovu inteligenciju i tako mu pomoći u rješavanju problema.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Žalac Žalac (Stinkfly)
Kad Ben treba letjeti, onda je na redu Žalac. On može izvesti sjajne akrobacije
u zraku. Jednostavno izmiče napadima, a njegove bodlje i oštar rep doista su dojmljivo prirodno oružje. Žalac može i ispaljivati sluz koja usporava neprijatelje.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Kevin 11 (Kevin 11)
Kevin 11 je buntovni mutant tinejdžer koji ima sposobnost upijanja bilo kojeg oblika energije, uključujući i energiju Omnitrixa. Kada to radi, postaje nepotpuni, ali još uvijek opasan oblik tog vanzemaljca. On pokušava Benu ukrasti Ominitrix kako bi imao njegovu moć samo za sebe.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Kugla (Cannonbolt)
Iako izgleda strašno nespretno, Kugla je opasan protivnik u borbi. Kad se sklupča, postaje nezaustavljiva kugla za razbijanje svega što nađe na putu.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Magma (Heatblast)
Ovaj junak omogućava Benu da se služi vatrom kao moćnim oružjem,
može je izbacivati na velike udaljenosti ili je čak koristiti poput raketnog pogona za let. Njegov apsolutni nadzor nad vatrom i visokom temperaturom zadaje nerješive probleme Benovim neprijateljima.

Image and video hosting by TinyPic

VinjagaVinjaga (Wildvine)
Vinjaga je više pripadnik biljnoga nego životinjskog svijeta. Zato je jedan od najčudnijih Ominitrixovih izvanzemaljaca. Može se zakopati u zemlju, ispružiti grane i uhvatiti zlikovce ili izbaciti rasprskavajuće spore. Nažalost, Vinjaga nije otporan na otrove i naravno, potrebna mu je Sunčeva energija da bi bio snažniji.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Psina (Wildmutt)
Budući da je slijep, ovaj junak ima toliko istančana ostala osjetila da
može osjetiti ili nanjušiti opasnost puno prije nego svi ostali. Uz njegovu sirovu zvjersku snagu i oštre pandže, postaje moćno Benovo oružje.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 zlikovac Vilgax (Vilgax)
Okrutni međugalaktički nasilnik, očajnički se pokušava dočepati Ominitrixa kako bi pokorio galaksiju. Tijelo mu je preinačeno. On je uistinu zao i ništa ga neće zaustaviti da uništi Bena i postigne svoj cilj.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Ripjaw Ralja (Ripjaw)
Voda je njegov dom i tu je neograničeni vladar. Izvanrednom se lakoćom kreće ispod površine, a riblji rep umjesto nogu daje mu veliku okretnost. Najmoćnije oružje mu je čeljust koja ima toliku snagu da s lakoćom može trgati sve vrste poznatih materijala.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Brzi (XLR8)
Krasi ga nevjerojatna brzina. Može u kratkom vremenu prevaliti jako dug
put, što često može biti presudno za uspješnu akciju. Njegova brzina daje mu mogućnost prelaska preko svih mogućih površina, vode, leda, blata...

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Tehno (Upgrade)
Može se prilagoditi ili združiti s bilo kakvom tehničkom ili elektroničkom
napravom i to doslovno od bicikla do satelita. Kad se spoji s nekim uređajem, ima mogućnost promijeniti mu svojstva. Može se rastvoriti u bilo koji oblik, tako da ga je nemoguće uhvatiti, ali ne smije dolaziti u dodir s kiselinama.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Kristalni (Diamondhead)
Njegovo čvrsto tijelo tvrđe je od dijamanta, radi čega je gotovo neuništiv. Ima kristale koji su oštri kao britva, može ih ispaljivati ili razrezati sve što mu se nađe na putu.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Žderko (Upchuck)
Žderko je maleni izvanzemaljac koji ima golemi tek. Pomoću četiri snažna i ljepljiva jezika može dohvatiti stvari, a usta i želudac rastegnuti tako jako da može progutati bilo što. Kada nešto probavi, može to pretvoriti u rasprskavajuće kugle tekućine koje izbacuje s velikom točnošću.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Dlakovuk (Benwolf)
Dlakovuk je sličan vuku, samo što ima četverostruku čeljust.
Dlakovuk je natprosječno snažan, brz i
vrlo istančanih osjetila. Kad zavija, odašilje ultrazvučni udarac koji lako razbija stijene. Jedina slabost mu je vid – ne razlikuje boje.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Golijat (Way Big)
Golijat čak i nije pravi izvanzemaljac,
koliko je zapravo svemirska nepravilnost nastala za vrijeme kozmičkih oluja. On je daleko najveći junak u Benovu arsenalu, ima natprosječnu snagu i gotovo je neranjiv.

Lik iz serije Ben 10 Mumija (Benmummy)
Mumija je sastavljen od zavoja,
pa svoje udove može oblikovati po želji, slično kao Vinjaga. Lako izbjegava udarce, brzo se oporavlja i, unatoč izgledu,
vrlo je snažan. Ipak, sama tvar od koje je sačinjen je slaba, pa ga je lako rastrgati kad je odmotan.

Image and video hosting by TinyPic

Lik iz serije Ben 10 Dr. Animo (Dr. Animo)
Dr. Animo je nekad bio uspješan znanstvenik, no nakon što je propustio priliku dobiti nagradu za najboljeg veterinara, jednostavno je poludio. Izumio je Transmodulator – napravu pomoću koje može mutirati i povećati bilo koju životinju.

Image and video hosting by TinyPic

Gwen






Post je objavljen 29.06.2009. u 15:56 sati.