Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Calciomercato - pregled dana 26.6

Parma je danas produzila posudbu dvojice igraca cije ugovore dijeli sa Frosinoneom. Daniele Vantaggiato, 24 godine, napadac, te Francesco Lunardini, 24 godine, vezni igrac.

Frosinone, klub iz istoimenog grada, koji je dosta blizu Rimu, je u potpunosti otkupio ugovor Gennara Troianella, 26-godisnjeg veznog igraca, koji je bio u poluvlasnistvu Chieva.

Bologna dobila pojacanja u vidu Luigi Della Rocce, Massima Code, te Luce Tedeschija.

Marcelo Zalayeta, napadac koji je ovu sezonu proveo u Napoliju, ostat ce jos godinu dana u gradu podno Vezuva. Zalayeta je na pola u vlasnistvu Juventusa.

Alberto Fillipini, 22 godine, vezni igrac iz Atalante je presao u Padovu, kluba koji je usao ove sezone u Serie B.

Emiliano Viviano, jedan od najtalentiranijih golmana u Italiji, je produzio ugovor sa Bresciom.

Crotone se pojacao sa dvojicom igraca. Veznjak, Archimede Morleo, igrac u vlasnistvu Udinesea je danas u potpunosti postao igracem Crotonea. Novo pojacanje kluba sa juga Italije je i Gennaro Scognamiglio, obrambeni igrac.

Giovanni Pasquale, obrambeni lijevi bocni igrac je od danas u potpunosti igrac Udinesea. Pascuale je imao ugovor sa Livornom, no ekipa iz Friulija je odlucila ga otkupiti.

Eder, brazilski igrac, i jedan od najboljih igraca ove sezone u Serie B, je od danas u potpunosti igrac Empolija. Empoli je drugu polovicu ugovora otkupio od Frosinonea za 2,3 milijuna Eura. Eder je dugo vremena bio meta Pantalea Corvina, sportskog direktora Fiorentine, koji ga je htio pod svaku cijenu dovesti u Firenzu.

Fiorentina je obnovila vlasnistvo zajedno sa Genoom za N'Diaye Papa Waigom, koji je zadnjih 6 mjeseci proveo u Lecceu.

Leonardo Martin Miglionico, urugvajac, obrambeni igrac je od danas u potpunosti igrac Livorna. Miglionico je bio u vlasnistvu Sampdorie.

Torino dobio pojacanje u Nicolasu Martinu Gorobtsovu, 20 godina, vezni igrac iz Argentine, te u Davideu Bottoneu, 23 godine, vezni igrac.

Sasa Bjelanovic, 30 godina, hrvatski igrac, je u potpunom vlasnistvu igrac Vicenze.

Manuel Coppola, 27 godina, vezni igrac, te Daniele Galloppa, 24 godine, vezni igrac, obojica iz Siene danas su potpisali ugovor sa Parmom, dok su u suprotnom smjeru otisli Francesco Parravicini, 27 godina, te brazilski napadac Ferreira Da Silva Reginaldo, 25 godina.

Post je objavljen 26.06.2009. u 19:36 sati.