Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sportski-zaljubljenik

Marketing

Zdravko Mamić nema razloga slaviti: Više bi vrijedio ostanak Mandžukića nego dolazak Papadopoulosa!

Zdravko Mamić napokon je u nečemu uspio. Nakon nekoliko dana pregovaranja u Maksimir je doveo Dimitriosa Papadopoulosa, bivšeg igrača atenskog Panathinaikosa, Leccea i povremenog reprezentativca Grčke.

Izvršni dopredsjednik Dinama, kažu dobro upućeni, bio je široke ruke i Grk će godišnje zarađivati velikih milijun eura čime će postati najbolje plaćeni nogometaš Dinama ikada. No, sada to treba dokazati i na travnjaku. Jedno drugo moguće pojačanje, Leandro Cufre navodno je bio na Maksimiru i prema izvorima jednih dnevnih novina čovjek nije mogao doći sebi kada je stupio na maksimirski travnjak. Navodno je Argentinac kao iz topa izjavio:

- Zar bih ja tu trebao igrati, kakvi su tek onda ostali stadioni, ako je ovaj nacionalni na kojem igra reprezentacija?

Nažalost, podsjetio je i Mamića i sve nogometne zaljubljenike na što nam sliči nogomet te nam jednom rečenicom dokazao kako je Maksimir najbolji primjer trenutnog stanja u našem sportu. Mamić mu može ponuditi mlijune jer ih ima, može ga dočekati raširenih ruku i bogatim stolom u Okrugljaku, ali, nažalost, malo tko želi doći igrati na takav stadion i pred toliko malo gledatelja. To je surova realnost.

Dok u modru svlačionicu dovodi pojačanja iz Grčke, a možda i daleke Argentine, Mamiću iz ruku klizi ipak najveći jamac Dinamovog proljeća u Europi. Mario Mandžukić glavom je već tjednima u Bremenu i to pomalo postaje veliki problem. Ostanak Mandže bio bi pun pogodak, veća stvar za Dinamo od dolaska Papadopoulosa i sličnih. No, napadač Dinama želi otići i to mu nitko ne može zabraniti. Ako ga i zaustavi u naumu da napusti Zagreb i Hrvatsku, Mamić će opet imati veliki problem, nezadovoljnog igrača u svlačionici koji u svakom trenutku može napraviti veliku frku. Dok svi zajedno razapinjemo Mamića, navijači mu skladaju pogrdne pjesme upravo zbog ovakvih sličnih stvari, mogli bi se i upitati zašto baš svaki igrač iz Hrvatske, čim i malo zablista, napušta naš nogomet? Mandžukić je nesumnjivo dao puno Dinamu, ali Dinamo je puno više, ipak, dao njemu. Zašto mu to Mandžukić ne bi mogao vratiti još jednom sjajnom sezonom u modrom dresu?

Post je objavljen 26.06.2009. u 14:33 sati.