Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Sado Mazo kantina VII

Sad je slijedio glavni potez večeri. Ira i ja smo se približile njegovom nježniku i još jednom prodiskutirale o detaljnom načinu oduzimanja njegove sexualne slobode. Ira je bila po struci lječnik, ali nije bila kirurg. To ne znači da joj manji zahvati bili nepoznanica , dapače imala je u svom bogatom iskustvu i toga, ali joj je nedostajalo hrabrost i poznavanje detalja, ali za te stvari sa ja bila tu. Osim što sam joj pokazala Pierove genitalije imala sam kod sebe još par kopija knjiga iz naše arhive koje su jasno pokazivale koji je najefikasniji zahvat za postaviti prsten nevinosti na muški nježnik.
Princ Albert je najsigurniji pirsing od svih, samo ga treba znati pažljivo izvesti, pa će osim osiguranja od lutanja donijeti i gospodaricii neslučene užitke sa odgovarajučim nakitom. Samo je još to trebalo izvesti. Nakon lokalne anestezije u spreju, koja nije bila baš prava anesteija, ali je dobrim dijelom umrtvila njegove osjete, a Ira nije ni želila da on ne osijeti nisša, dapače želila je da osjeti bol i da ga to podsiječa na vijernost svojoj ženi, od tad smo se obje prozvale kraljice za naše muževe i dogovorile da će nas od tada samo tako smijeti i zvati. Pažljivo smo mu polegle nježnik na priručnu podlogu i odmjerile dobar položaj pirsinga. Uz moje sad već stručno znanje i iskustvo bilo je relativno lako sve pripremniti i samo je trebala pripasti čast probadanja ili bušenja tog muškog ponosa. Kad sam sve namijestila, dala sam Iri u ruku iglu koja je ulazila u plastičnu vodilicu kroz mokračni otvor Paolovog uda. Ira je trebala samo pritisnuti tu iglu da prodje kroz meko tkivo i zabije se u drvo na kom je bila sterilna gaza.
Kad je došao taj odlučujući trenutak Ira je pogledala u Paola i odustala, i rekla
-Ne mogu . Da bila je to moja greška, jer svugdje u medicini kad se nešto radi se lice pacijenta pokrije ili zakloni tako da lječnik nema taj humani osječaj prilikom svog rada. Brzo sam se snašal i pokrila ga sa nekakvom plahtom po glavi .
Ira budi odlučna, hočeš da odmah kad mu narastu dlake odluta ka svojoj prijateljici?
Ira se uozbiljila i ponovo uzela iglu i za sekundu je sa odlučnosti i čak brutalnosti probola penis.
Paolo je poskočio, ali ga je Ira pomazila i uvjerila da samo nastavi odmarati jer sad je sve gotovo.
Tad sam ja opet preuzela sve u svoje ruke, dok je Ira pridržavala tu mekanu glistu od Paolovog nježnika koja je stalno nekamo bježala.. Na iglu sam stavila plastičnu cijevčicu i skupa s njom provukla prsten na svoje mijesto . . Tad se Paolo još jednom zatresao. Ali sad ga je Ira počela maziti i ljubiti pa se brzo umirio.
Bio je samo još pitanje vještine kako uvuči malu kuglicu koja stoji izmedju dva kraja prstena. Kako sam ja to već izvježbala uz poštena klješta, meni je to bila sitnica, iako ne bi bilo lako kad sam to prvi put radila, jer je sve stalno nekamo bježalo. Provukla sam mu mali kateter kako bi mogao nesmetano mokriti i sve Zamotala sm mu tu kobasicu u gazu dala upute Iri što dalje s tim, iako je to njoj bilo ne potrebno i govoriti jer je bila od struke.
Odvezale smo ga i pokušale staviti na noge, ali još je bio toliko pijan da nije mogao statina noge.
Kako bi ga onesposobile od dodirivanja svog nježnika morale smo mu navići specijalni pojas nevinosti kako ne bi dirao ništa ili izvukao prsten što i nije bilo ako nestručnoj osobi ili onom ko nezna kako prsten funkcionira. Mogao ga je u nastupu bjesa razrezati iako je bio od kirurškog čelika.
Kad smo mu nekako jedva navukle taj pojas nevinosti i sve zalokotale sa velikim lokotom kraj pupka, ostavile smo ga da spava za rukama zavezanim u lisice, pa za stol.


Post je objavljen 25.06.2009. u 17:10 sati.