Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Zaljevski zvuk & Prženje etera donosi....Polugodišnja Top lista albuma

U Zaljevski zvuk nam stiže sastav Monox koji će najaviti njihovu svirku na festivalu Paranoid open, što će se održati ovaj kolovoz u Sloveniji.
Također nam u emisiju stiže Damir Čargonja Charly koji će najaviti otvorenje Morskog prasca i programe koji će se tamo odvijati.



U Prženju etera top lista. Naime, ova polovica godine je bila iznimno uspješna što se tiče pržiona albuma, pa sam odlučio napraviti mini top listu najboljih polugodišnjih izdanja.
Moj izbor je:
1.Mastodon – Crack the Skye

Album je izašao 24. ožujka. Radi se o četvrtom studijskom albumu benda, kojime su iz izrazito žestokog eksperimentalnog post metal stoner benda, zakoračili u psihodelične vode classic rocka, čemu je znatno doprinjeo producent Brendan O'Brien, poznat po radu s Pearl Jamom i nizom poznatih rock izvođača. Album je konceptualna, bavi se astralnim putovanjima, a kako sami članovi benda kažu, nakon što su prijašnjim izdanjima obradili vodu, vatru i zemlju, vrijeme je došlo i na posljednji element zrak.

Album je pravi užitak za slušati. Doslovno astralnom putovanje. Izvrsno.

2.Lamb of God – Wrath

Album je izašao 23. veljače. To je njihov šesti studijski album i uspio je doći do drugog mjesta Billboardove ljestvice.
Zbog žestine albuma, možemo ga okarakterizirati kao Reign in blood 21. stoljeća.

3.Sepultura – A-Lex

Album je izašao 23. siječnja. Radi se o jedanaestom albumu sastava i prvom albumu Sepulture bez ijednog od braće Cavalera. Ujedno ovo je drugi Sepulturin konceptualni uradak, odnosno ultra nasilan album temeljen na romanu Anthony Burgesa Paklena naranča.

4.Wino – Punctuated Equilibrium

Album je izašao 20. siječnja. Stoner veteran Wino u još jednom odličnom izdanju. Hard rock psihodelija.

5.Kreator – Hordes of Chaos

Album je izašao 13. siječnja. Radi se o dvanaestom albumu sastava koji je dočekan oduševljenjem fanova, ali i kritike.Ukratko, thrash metal pržiona



Pozdrav MT

Post je objavljen 23.06.2009. u 15:40 sati.