Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Borderland (2007)

Image Hosted by ImageShack.us


Sve u svemu: 2,3 / 5 headbang
Više o filmu: Imdb.com
Video

Tri mladića odlaze na put na meksičku granicu u jedan gradić da se provedu a umjeto provoda nailaze na kult koji žrtvuje ljude vadeći im organe...

Image Hosted by ImageShack.us


Film se već dobre dvije godine vrti po našim videotekama, i svaki put koji sam zašao u nju vidio sam taj film ali me nešto od njega odbijalo, valjda taj cover DVD-a koji je meni antipatičan i već viđen. No, došao je valjda i taj sudbinski trenutak kada ću ja morati pogledati ovaj horror koji je bio na After Dark Horrorfestu one godine. Inače ne pratim filmove sa tog festivala, ali sam čuo neke dobre glasine o ovom podvigu i pomislio sam, pa ništa me ne bi koštalo, osim 7 kn za platiti DVD. Nakon svega toga moram reći da sam duboko razočaran viđenim. Očekivao sam po radnji da će film imati gnusnih scena pa sam se pripremio i na to, budući da nisam ljubitelj vađenja organa i svih tih stvari u filmovima, jer to uopće nije strašno što bi usralo gledatelja, to je samo neka vrsta bolesti ekipe koja je radila film.

Image Hosted by ImageShack.us


Film je rađen po istinitom događaju, i to je zapravo jedina pomisao na strah u cijelom uradku. Nema ama baš nikakve strašne scene, što zbog tog ja to ne bih ni nazvao horrorom, ali zbog povelike količine krvi film se mora takvim smatrati. Jedino na što nemam zamjerku su dobre scene makljaže, ne vidi se ništa specijalno u njima i to je ok...za razliku od ostatka filma. Radnja je također glupa, dosadna i spora, kao da gledam neki prequel Hostela samo američkog. Uglavnom, nemojte se previše nadati ovom filmu kao što se ni ja nisam i jednostavno probajte ga preskočiti, ako već niste.

Post je objavljen 23.06.2009. u 04:19 sati.