Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Sado Mazo Kantina VI

Kad je Ira završila sa pazuhom ja sam ga odmah namazala sa pjenom za brijanje i malo sačekla da ga omekša, iako je Paolo već bio mekan kao curica. Iri sam rejkla da slobodno nastavi, što više, to bolje. Ira iako lječnik se nekako nećkala i nije znala ako započeti.
- Ira , nemoj se sad praviti kako neznaš obrijati muškog, bar se to uči još u prvom medicinske škole.
- Znam, samo neznam što ce reči. Ne boj se ionako imaš ugovor.
Tad se Ira ohrabrila i krenula odmah na njegov šumarak dlaka koji je okruživao njegov ud . Bez imalo milosti je počela šišati oko njega kao da je nekakav grm u vrtu, a ne živi muškarac. Morala sam je malo usporiti i reći da bude pažljiva sa njegovim mošnjama koje su jako osjetljive na taj aparat. Tek tad je Ira postala malo opreznija i usporila je sa razgoličavanjem svog muškog koji će uskoro postati poslušna mala curica.
Kad je Ira uhvatila zamah, nije se više zaustavlajla nego je nastavila sa šišanjem prema pupku. Za to vrijeme sam ja u par poteza sa brijačem potpuno ogolila njegova pazuha. Cijelo vrijeme je Ira sa mase bi govorila još malo, još samo ovo, još malo ... i tako je cijeli grudni koš njenog Paola ostao gol.
Ja sam odmah iza nje sa usisavačem sve dlake pokupila, a tek na taj zvuk se Paolo opet malo probudio i upitao što se događa.
Ira mu je odgovorila neka samo on spava dok mi usisavamo. Odmah nakon toga smo ga cijelog namazale sa pjenom i počele razmazivati. Paolo je počeo mrmljati što mu to radimo . Ira mu je odgovorila da ga masira i neka on samo spava.
Kad je Paolova koža omekšala obje smo svaka sa svoje strane počele brijati njegovo tijelo počevši od ramena prema dole. Išlo nam je brže nego smo se nadale, jer je trimer napravio veći dio posla i u samo jednom prolazu novih brijača njegova koža je ostajla glatka kao u djevojke. Kako smo se približavala njegovim genitalijama, tako nam je i uzbuđenje raslo, bar meni, a Iri isto, samo na drugi način.
Jedva sam čekala da dodirnem njegov penis i jaja, pod izgovorom brijanja, htjela sam se uvjeriti u razliku između mog muža i njenog.
Paolo je bio više obdaren i imao je veću vrećicu sa jajima. A i bio je dlakaviji, ali ne previše. Sad će biti jednaki, bar u dlakavosti. Kad smo se već približile na par centimetara do korijena penisa, lagano sa oprezom što ce Ira reći sam uhvatila Paolov ud i podigla ga da bi Iri istovremeno rekla sad ajde ti, dok ja pridržavam, Ira se osmijehnula i nastavila brijati u smjeru stabla njegovog uda. Ja sam kao stidljivo pomagala sa druge starne.
Kad smo taj dio obavile došao je red na vrećicu sa jajima. Ona nije znala kako se to radi , ali ja jesam. Nategla sm mu vrećicu tako da se izravna kako platno kad ga peglate, i tad je Ira prelazila sa brijačem preko, dok sam ja mjenjala položaj. Kad smo iscrpile sve položaje koji su bili vidljivi, namijestile smo mu noge na držače u ginekološki položaj, kao da je neka žena, i pritom smo se smijale ko studentice koje su prvi put vidjele golog muškog.
Paolo je nešto mrmljao, a Ira mu je rekla da ne brine ,jer samo rade gimnastiku i neka on spava.
Tad smo ponovile proceduru sa mazanjem pjene i onda sa brijanjem dlaka oko njegove guze, i pritom se smijale ko blesave.
Ja sam malo nastavila s brijanjem njegovih bedri, kao da smo tako dogovorile, iako nismo.
Tad je Ira rekla: Ne, nemoj noge.
- Ali Ira, pogledaj kako je sad koža fina i nježna, mnoge je bolje ovako, a i puno će biti ponizan kad bude imao obrijane noge kao ženskica ,tad su muški puno uslužniji i više im nikakvi izleti ne padaju na pamet.
Nakon malo razmišljanja i još mog nagovaranja Ira je pristala.
Sa velikim veseljem je opet uhvatila trimer i počela šišati Paolove noge, a on se pokušavao osloboditi, ali mu to nije uspijevalo, pa je opet zaspao u njegov svijet snova. Kako su mu noge bile u držačima, bila je sitnica sve ih razgoliti, a ja sam jedva dočekla da mu namažem pjenu na sad već feminiziranog Paola.

Post je objavljen 24.06.2009. u 20:22 sati.