Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Sado Mazo Kantina IV

Tad sam upitala sam Iru:
Onda je li ti sad sve jasno? Vidiš tu nema nikakvih problema samo žena mora biti gazdarica i to odlučna gospodarica svom mužu . Samo okrutna gospodarica vlada u obitelji, ako si mekana onda muž vlada i izgubi glavu, tad se obitelj raspadne, a da li ti baš to želiš sama odluči. Ira je potiho rekla, dobro, poslušati ću te, samo ne znam kako?
Tad sam pokrila Piera i otpratila Iru do izlaza. Nas dvije smo još diskutirale datlje, a jadni Pier je onako svezan čekao na moju milost. Napokon je Ira otišla, a ja sam se vratila da vidim kako je moj Pier.
Pravila sam se da je Ira još uvijek tu i rekla, sad da vidimo ko se krije ispod plahte i naglo otkrila lice.
Pier je zažmirio od jakog svjetla, od straha i od iznenađenja. Napokon kad se privikao shvatio je da smo sami, tad sam se popela na stol i nasadila na grudi.
- Onda Pier, je li ti se svidjela moja večerašnja igra?
- Uh kako je bilo napeto i druga žena me dirala dole, rekao je
- A jesi li zadovoljan, da osjetiš ženske ruke na tvojoj hrenovki?
- Da, bilo je uzbudljivo.
Nastavila sam sjediti sa raširenim nogama naspram njegovog lica, tako da je mogao vidjeti moju macu i sokove kako klize iz nje, po običaju u takovim situacijama samn uživala biti gola, i to je Pier znao, samo bi se malo dodirnula po struku i on je znao da sam ispod gola i to ga je dodatno uzbuđivalo posebno kad bi bili u gradu ili negdje vani sa prijateljima.
Macu sam pribižavala sve bliže, dok nije dodirnula Pierova usta, tad sam se jače nasadila, tako da osijetim pritisak na klitorisu.
Okrenula sam se sad obratno, tako da sam gledala u Pierov nježnik, a njemu okrenula guzu i leđa, ta poza me posebno uzbuđivala jer sam uživala u lickanju moje guze, a i Pier je to volio raditi.
Kad me lizanje guze dobro uspali, tad namjestim svoju macu na njegova usta i tad kad se orgazam počne približavati svom težinom mu nasjednem na lice, što zahtjeva posebnu koncentraciju za mene, da ga ne ugušim i za njega da zadrži dah dovoljno dugo da preživi. POSEBNO JE OPASNA UPRAVO OVA SAD SITUACIJA KAD JE ON SVEZAN !

Nastavak slijedi....

Post je objavljen 22.06.2009. u 20:11 sati.