Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisarovinskemazoretkinje

Marketing

1. Međunarodna smotra Pisarovinskih mažoretkinja – 14. lipnja 2009. godine

Od sreće i zadovoljstva ne znam kako da počnem… nismo mogle ljepše i bolje završiti našu drugu sezonu postojanja.
Za nas je smotra počela već u petak, dočekom Grudskih mažoretkinja koje smo smjestile kod sebe. Nakon smještaja cura i upoznavanja, petak navečer provele smo sa svojim gošćama na partyu u Pubu u Klinči. Ali ne smo petak navečer, već i u subotu. Cure su super... nadam se da se i njima svidjelo kod nas pa da ćemo se družiti još dugo…U subotu smo zajedno sa našim gošćama sudjelovale na smotri Klinčaselskih mažoretkinja. Smotra je bila veličanstvena, najviše me se dojmio defile Karlovačkom cestom… više o tome možete vidjeti na blogu Klinčaselskih mažoretkinja - pritisni. Poslije smotre opet smo partijale u društvu mažoretkinja i nestrpljivo čekale nedjelju – 1. Međunarodnu smotru Pisarovinskih mažoretkinja.
U 10 sati počelo je okupljanje mažoretkinja u sportskoj dvorani. Tako su našu smotru uveličale Mostarske, Grudske, Svetojanske, Virovitičke, Desinićke, Stupničke, Klinčaselske mažoretkinje i Mažoretkinje iz Dubrovčana, dakle zajedno sa nama 9 sastava sa dvije do tri formacije, a sve to svojim koračnicama pratila je Limena glazba Bedekovčina. U defile smo krenule ispred stare škole prema Trgu Stjepana Radića. Defile mladosti, ljepote i plesa uz zvuke koračnice na Trgu je dočekao načelnik Tomica Kovačić, zamjenik načelnika Mladen Jakolić, Predsjednik TZ Krešimir Radninić. Sa prigodnim govorom predstavnici Općine obratili su se svim sudionicima Smotre kao i okupljenim gladateljima. Nakon uvodnog govora rasplesane mažoretkinje otplesale su svoje koreografije. Nakon smotre svi zajedno smo posjetili Etnografski muzej u Donjoj Kupčini nakon čega smo se uputili na domjenak u hotel JO-LAME. Naš voditelj Tomica zajedno sa predsjednikom TZ Pisarovina su za nas i sve naše goste priredili prekrasan domjenak u prekrasnom prostoru i još na to sve Tomica je organizirao D.J. -a, koji nam je cijelo vrijeme puštao dobru muziku tako da smo nakon domjenka nastavile plesati samo malo u drugačijem ritmu. Bilo je ludo i nezaboravno. Brzo je prošao dan, kažu ono što je lijepo kratko traje, tako se i meni činila ova nedjelja. Nakon puno smijeha, plesa, pala je i koja suza kad su naše gošće krenule put Gruda. Tako smo se sprijateljile da smo na kraju plakale na rastanku. Vjerujem da je curama iz Gruda bilo dobro sa nama isto toliko kao i nama sa njima… vjerujem da su svi naši gosti bili zadovoljni i su otišli iz Pisarovine sa lijepim uspomenama, jer mi ih čekamo i dogodine.

Moram još reći.. zahvaliti se našem voditelju Tomici Matulinu, predsjedniku Turističke zajednice Krešimiru Radiniću i našem načelniku Tomici Kovačiću, bez svih njih ova smotra ne bi bila tako dobra kao što je bila. Bez njih ne bi bilo ni nas. PUNO IM HVALA, a mi ćemo im se odužiti još boljim rezultatima na natjecanjima, raditi ćemo puno i truditi se i dalje.

SVE VAS VOLE PISAROVINSKE MAŽORETKINJE.

A sad malo slikica sa naše smotre...




Post je objavljen 22.06.2009. u 09:38 sati.