Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Sado Mazo Kantina III

To su riječi koje ce svakog muškog spustiti na zemlju, ne na zemlju, nego ga pokopati, ali sa druge strane ce taj muški biti svjestan koliko vam mora služiti i biti zahvalan što mu dopustate da je vaš muž ,m a to je upravo ono sto sam ja zelila da Pier čuje i da Ira vidi. A \kako je tvog muža veliki ? upitala sam je .
Pa ovako malo veči, ali baš ugodno veliki. Ali kako ću sad vratiti cijev na penis?
Imaš dvije mogučnosti, da ga omekšaš ručno, ili prislino. Ne razumijem. Kako ne znaš, nemoj mi samo reći da neznaš što treba napraviti da ga spustiš. Pa znam, samo ne misliš valda da bi ja to trebala?
Kako želiš, ili ga ti zadovolji, ili čekamo ovdje dok se sam ne spusti, a to neće biti do jutra, jer si ga sad nadražila.
A dugi nacin ?
Drugi način je ovako .
Tad sam uzela par kockica leda i naslonila na nježnik, Pier se odmah trgnuo, a nježnik je spao u par sekundi na veličinu malog golog puža. Ira se smijala ko luda.
Vidiš kako se treba postupati sa svojim mužem. Tad su dobri i umijati, poslušni i ne pada im na pamet da lunjaju okolo, Jeli tako ?
Pier je samo muknuo MMM M kao znak odobravanja.
Tek tad smo se sjetile što smo ustavri trebale raditi. Ira je sad tog malog pužića \sa lakočom vratila u cijev i sama probala kako je to teško po prvi put provući lokot kroz par rupica na cijevi i na penisu, ali sam joj pokazala kako to meni ide lako.
Kad se naući u njemu će ići još lakše.
Tako osigurnog od neželjenog podizanja smo lako prevrtale sa jedne strane na drugu i razmazivale pjenu za brijanje oko njegovog penisa.

Obavile smo sve lako i brzo, jedino sam Iri morala objasniti malo težu proceduru brijanja skrotuma. Ovako ga razvučeš, pa onda sa jednom rukom držiš, a sa drugom brijačem preko, ako nije poslušan onda samo malo jace stisneš i ostane bez jaja, grohotom smo se smijale, a Pier se ukočio od straha i počeo dahtati. Kad smo ga oprale pokazala sam Iri kako je sad mekan i nježan, vidiš takav muž mora biti Mekan, nježan, pažljiv, predan , uslužan poslušan.


Post je objavljen 21.06.2009. u 17:33 sati.