Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

LJUBUŠANKAMA PRVO MJESTO NA TURNIRU U VRGORCU

Image and video hosting by TinyPic
POBJEDNICE TURNIRA U VRGORCU 19.06.2009 GODINE KADETKINJE ŽRK LJUBUŠKI


U povodu obilježavanja dana općine Vrgorac i dana formiranja Zbora Narodne Garde Vrgorca odigran je međunarodni rukometni turnir za kadetkinje u kojem je zasluženo prvo mjesto pripalo našoj ekipi koja je ujedno jedina zabilježila četiri sigurne pobjede.Najboljom igračicom turnira proglašena je 15-godišnja Nikol Bebić igračica ŽRK Ljubuškog.

Na turniru koji je ujedno i tradicionalni nastupilo je 8 ekipa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a naše rukometašice su branile prošlogodišnje drugo mjesto i zadatak je bio da se ove godine napravi korka više što je na kraju i uspjelo našim zlatnim rukometašicama. U skupini u kojoj se našao ŽRK Ljubuški redom su parket napuštale pognute glave ekipe HŽRK Zrinjski Mostar koje su naše igračice savladale 8:7 u dosta zanimljivoj utakmici, pa onda ŽRK Grude su poražene rezultatom 12:9 i u borbi za finale su naše rukometašice visoko porazile ekipu ŽRK Jerkovac iz Metkovića REZULTATOM 17:9.
U drugoj skupini prvo mjesto je pripalo ekipi ŽRK Makarske koja je ubilježila pobjede protiv ŽRK Livna, ŽRK Međugorja i domaćina ŽRK Vrgorca .

Sama finalna utakmica je bila poslastica cijelog turnira i obje ekipe su opravdale svoj ulazak u finale, a na kraju je ipak pobijedila naša ekipa ŽRK Ljubuškog koja je po svim sudionicima pokazala najviše tijekom cijelog turnira. Finalnu utakmice je izgledala tako da gošće cijelu utakmicu nisu imale riješenja za najbolju obranu turnira, a naše rukometašice nisu uspijele realizirati sve prilike koje su stvorile, ali su čvrstom obranom koju ekipa Makarske nije savladala gotovo 16 minuta susreta iz rezultata 3:4 u 12 minuti susreta preokrenile na 7:4 u svoju korist sve do posljednje 3 minute susreta gdje su Makaranke ublažile poraz na pristojnih 7:6 u korist naših rukometašica. Treće mjesto je na kraju pripalo domaćoj ekipi Vrgorca koja je uspješno organizirala ovaj međunarodni turnir. Ekipu ŽRK Ljubuškog su vodili na ovom turniru viši trener Slaven Tomić i apsolvent Kineziološkog fakulteta u Mostaru Tomislav Radić uz pomoć fizioterapeuta Antoni Bunitća.

Image and video hosting by TinyPic
SLAVLJE NAKON OSVOJENOG PRVOG MJESTA NA TURNIRU U VRGORCU 19.06.2009 GODINE





Post je objavljen 19.06.2009. u 23:29 sati.