Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Moj stil je ill


O bože, da mi je ubost jedan duži post. Ali nemam vremena, pa ću jedan kraći. Ionako nisam na plaći. To nekako moj je nivo, a i buraz me gnjavi da idemo u devet na pivo.

Znam, većina vas, koji me povremeno čitate, me se srami jer znate da sam u dubini duše dobar čovjek, ali ne možete si dozvoliti taj luksuz i nekome me preporučiti za ugodno čitanje uz popodnevnu kavu ako vam npr. napišem da mi se kurac sve više diže što su veće vrućine. Zato sam kuru odlučio nazvati Crobex, samo ne znam dokle će tako.

Maloprije sam bio kod krštene kume. Peti kat pješke, nema klime. Stan pun pobožnih kipića i krunica. Već me neko vrijeme gnjavi da joj namjestim drugi program jer se promijenila frekvencija prošli mjesec, a ona bila kod rodbine u Zagorju neko vrijeme, pa nije imala pojma. Već je pet puta dolazila kod mene i svaki put bi trubila po dva sata o tom drugom programu i kako voli gledati nogomet. Razumijem je. Nogomet je sve što joj je ostalo u životu. Tužna priča. Namjestio sam joj drugi program na broju dva i memorirao ga. Televizor je Quadro. Smeće. Jedino gore smeće od Quadra je Vivax. Natočila mi je u čašu hladni Sprite i rekla da sam pravi momak i da joj je baš drago što je mene zvala, a ne nekog tamo...nekog.
Obećala mi je i tortu kada se budem ženio. Nadam se da joj prije tog trenutka nitko neće reći za moj blog i za...

Izašao sam na balkon kako bih uhvatio povjetarac u kosi. Neke djevojke u kratkim suknjicama šetale su ulicom, vjerojatno su se vraćale sa mora. Crobex je i dalje bio u laganom rastu.

Ej, moram ići. Evo buraza. Točan je ko švajcarac!






Post je objavljen 17.06.2009. u 20:59 sati.