Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ohana

Marketing

neurastenična sam! :D

neustarenija... ?!
ja za tu boljku danas prvi put cujem... no, do neki dan nisam znala ni sto je noramalni tlak, pa da l' se cuditi?! ;) neku sam ludu teoriju odvalila- cim manje znam o boljkama, one ce me zaobilaziti... i to je tako nekako do sada, Bogu hvala, i sljakalo...
no, nije dobra teorija- preventiva se negdje putem izgubila... sreca da me intuicija ipak navodi

well, ova se boljka cini se dobije lagje nego ti prehlada... i, ima je vise... secondo me, ta je najrasprostranjenija.

My friend Mr. Google said to me:

«To je oblik (psiho)neuroze, odnosno duševnog poremećaja lakšeg stepena kod kojeg je celokupna telesna i duševna sposobnost smanjena, a da ne postoje nikakve bolesne promene u telu. Neurasteniji su svojstveni znakovi: težina u glavi, razni bolovi u glavi, vrtoglavica, svrbež, drhtanje, trnci u udovima, znojenje, osecaj težine i slabosti u telu, srcane smetnje, pomanjkanje apetita, smetnje u mokrenju, zatvor stolice. Najucestaliji duševni znakovi bolesti su:
umor na radu, posebno umnom, osecaj radne nesposobnosti, smanjena koncentracija i pamcenje, preosetljivost, razdražljivost, mrzovoljnost, bezvoljnost i smetnje u snu. Razvoju te bolesti pogoduju neprekidna duševna uzbudenja koja nastaju u raznirn sukobima — u braku, na radnom mestu, zbog prevelikih licnih ambicija i sl. Bolesnici koji pate od te bolesti neprekidno su u strahu da ce ih netko zapostaviti i prestici»

keze pametnjakovic... a ja sam nakon par minuta zakljucila da me ova nije zaobisla... a bogme ni vecinu koje znam...
bit' ce bolje... ;)


Post je objavljen 17.06.2009. u 18:28 sati.