Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/music-is-live

Marketing

Puno toga... =>


Eiii svima koji citate!!!

Naravno svi se veselimo sto je skola napokon zavrsila, i sada je vrijeme zabave...party
weee...finothumbup

e sada imam mnogo šarenih vijesti, pa cu krenuti od svojeta muzike :

evo skinula sam popis najslušanijih pjesama :


1 AR RAHMAN ft. PUSSYCAT DOLLS - JAI HO (YOU ARE MY DESTINY)

2 EMINEM - WE MADE YOU

3 CIARA ft. JUSTIN TIMBERLAKE - LOVE, SEX, MAGIC

4 BRITNEY SPEARS - IF U SEEK AMY

5 THE BLACK EYED PEAS - BOOM BOOM POW

6 MILEY CYRUS - THE CLIMB

7 THE VERONICAS - UNTOUCHED

8 GREEN DAY - KNOW YOUR ENEMY

9 BEYONCE - HALO

10 T.I. ft. JUSTIN TIMBERLAKE - DEAD & GONE

11 U2 - MAGNIFICENT

12 THE NOISETTES - DON`T UPSET THE RHYTHM (GO BABY GO)

13 PINK - PLEASE DON`T LEAVE ME

14 ROYKSOPP - HAPPY UP HERE

15 RAZORLIGHT - WIRE TO WIRE

16 JASON MRAZ ft. COLBIE CAILLAT - LUCKY

17 KELLY CLARKSON - MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

18 BOB SINCLAR ft. WONDER MIKE & MASTER G - LALA SONG

19 TAYLOR SWIFT - LOVE STORY

20 FLO RIDA ft. KESHA - RIGHT ROUND



a evo i spota od AR RAHMAN ft. PUSSYCAT DOLLS - JAI HO (YOU ARE MY DESTINY) :




|
|
|

a sada iz svijeta new moon-a

Kristen Stewart se ošišala na kratko


Image and video hosting by TinyPic


Kristen Stewart, mlada glumica najpoznatija po ulozi u teen hitu 'Sumrak' te po nagađanjima o vezi s kolegom Robertom Pattinsonom, ošišala je svoju poludugu kosu .

Napravila je to zbog nove uloge. Naime, trenutno u Los Angelesu snima film 'The Runaways', u kojem glumi rokericu Joan Jett.

S ovom devetnaestogodišnjakinjom u filmu 'The Runaways' glumi i Dakota Fanning.

Kako vam se Kristen više sviđa, s kratkom ili s dužom kosom?
Po meni katastrofa!!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic




Redateljica potvrdila romansu zvijezda 'Sumraka'


Image and video hosting by TinyPic


Spekulacije o romansi glavnih zvijezda filmskog hita 'Sumrak', Roberta Pattinsona i Kristen Stewart, sada je čini se potvrdila i redateljica filma Catherine Hardwicke
Na dodjeli nagrada za mlade glumce održanoj u Hollywoodu, redateljica je za E! News dala izjavu zbog koje će dvoje glumaca još više biti na meti medija i novinara.

'Ljudi vole pričati, pa neka se zabavljaju', rekla je Catherine i dodala: 'Mislim da imaju vrlo interesantnu, prekrasnu sponu koja ih veže. Što uopće danas točno znači hodati s nekim? Ja ne bih znala.'

Robert i Kristen su bili među najvećim zvijezdama nedavne dodjele filmskih nagrada MTV-ja, a premda se već dugo vremena na forumima raspravlja o prirodi njihova odnosa, oboje stalno negiraju da su u vezi. Vidjet ćemo što će par ta to reći.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic




Robert Pattinson najzgodniji je muškarac na svijetu


Image and video hosting by TinyPic


Zvijezda 'Sumraka', 23-godišnji Englez Robert Pattinson, trenutačno je najpopularniji holivudski glumac, ali i, po mišljenju brojnih žena, najzgodniji muškarac na svijetu
Za zgodnim vampirom magnetskog pogleda žene širom svijeta su doslovno pomahnitale, i to bez obzira na godine. Robert Pattinson izgleda totalno seksi, pa ne čudi što su ga čitateljice Vanity Faira proglasile najzgodnijim muškarcem na svijetu.

No ono što fascinira je to da mlađahni glumac trenutačno nema ozbiljnu konkurenciju kad je privlačnost u pitanju. Pattinson vodi utrku s nedostižnom prednošću od 59 posto, dok je vječni stanovnik popisa najljepših, Brad Pitt, na drugom mjestu, s tek 12 posto glasova, a slijedi ga Johnny Depp sa devet posto glasova.

Iako nije jasno kad će anketa biti gotova, posve je sigurno da se na vrhu ljestvice neće ništa promijeniti i da će seksi vampir zasluženo odnijeti titulu najseksi komada.

Osim već spomenutih Pitta i Deppa, Pattinson je imao prilično žestoku konkurenciju jer su se na popisu našli klasični holivudski ljepotani i seksi frajeri poput Javiera Bardema, Georgea Clooneyja, Davida Beckhama, Toma Bradyja, Hugha Jackmana, Taylora Kitscha, Clivea Owena i Denzela Washingtona.

Nedavno se birala i najljepša žena na svijetu, a tu je titulu, prema mišljenju čitatelja Vanity Faira, zaslužila Angelina Jolie.


ovo ce se ponajvise curama sviđati

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic






Robert i Kristen zajedno proveli noć u hotelu?


Image and video hosting by TinyPic


Već se neko vrijeme u medijima spekulira da se kemija s velikog ekrana između Roberta Pattinsona i Kristen Stewart, glavnih zvijezda hita 'Sumrak', prenijela i u stvarni život, a čini se da tu ipak ima nešto. Naime, mladi su glumci, kako je objavio X17, nakon zajedničke večere, proveli noć u jednom hotelu u Los Angelesu.

Robert i Kristen su bili među najvećim zvijezdama nedavne dodjele filmskih nagrada MTV-ja, a premda se već dugo vremena na forumima raspravlja o prirodi njihova odnosa, oboje stalno negiraju da su u vezi. Osim toga, Kristen, koja u Sumraku igra Bellu Swan, u vezi je s glumcem Michaelom Aranganom, dok je Rob (23) povezivan s nekoliko mladih dama, među kojima i s glumicama Camillom Belle i atraktivnom Megan Fox.

Rob i K-Stew su nakon dodjele filmskih nagrada MTV-ja, provod nastavili, kako saznaje tračerski site X17, prvo na romantičnoj večeri, a potom su viđeni kako zajedno ulaze u hotel The Charlie u zapadnom Hollywoodu.

Pattinson i Stewart su napustili hotel sljedećeg dana oko podneva, a dobro upućeni izvor kaže da je na rastanku pao i vrući poljubac mladog para.

Inače, Kristen je nedavno vrlo odlučno opovrgnula navode o njihovoj tajnoj vezi.

'Robert i ja smo dobri prijatelji. Puno toga smo proživjeli zajedno i normalno je da se osjećamo jako bliski. Ali kad smo negdje zajedno u javnosti, analizira se i najmanji detalj poput onoga koliko blizu Roberta stojim', rekla je 19-godišnja glumica
.


a evo i filmica:(ne vidi se bas dobro)









evo to je to....=)

ostavljajte mi puno komica!!!












Post je objavljen 14.06.2009. u 16:27 sati.